Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Малайзийска принцеса празнува рождения си ден, като почиства плаж

Малайзийска принцеса празнува рождения си ден, като почиства плаж

Малайзийска принцеса празнува рождения си ден, като почиства плаж - изображение

Всеки празнува рождените си дни по-различен начин. Някои предпочитат да бъдат център на вниманието, докато други искат да споделят вниманието си със света. Искаме да ви разкажем за малайзийската принцеса, която направи благородно дело на нейния рожден ден. Тя е истински пример за вдъхновение и съпричастност.

Запознайте се с Tunku Puteri Intan Safinaz, принцеса на Кеда, Малайзия. На 22 юли 2018 г. тя навърши 52 години. 

Жената прекарва целия ден, като почиства един от плажовете в Лангкави с екипа си. Резултатите са впечатляващи.

малайзийска принцеса

В официалния профил в "Инстаграм" се появиха снимки на принцесата, облечена в обикновени дрехи, събираща пластмасови боклуци и поставяйки ги в черни торби за боклук. Под снимката има следния надпис: "Кажете не на пластмасата. Още едно желание за рождения ми ден е изпълнено."

Принцесата получи много похвали за действията си и мотивира другите да направят същото. Нейният пост получи повече от 2000 харесвания и повече от 100 коментара.

малайзийска принцеса

Принцесата се надява, че всички жители на Лангкауи, както и жителите на Малайзия като цяло, ще започнат да се чувстват мотивирани да намалят замърсяването и количеството на отпадъците в света.

Това доказва, че да бъдеш принцеса не винаги означава да седиш в дворец, носейки елегантна рокля. Няма нищо, което да ви попречи да помагате на света, ако наистина искате.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки