Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Майка превръща непотребните ризи на съпруга си в ослепителни рокли за дъщерите си

Майка превръща непотребните ризи на съпруга си в ослепителни рокли за дъщерите си

Майка превръща непотребните ризи на съпруга си в ослепителни рокли за дъщерите си - изображение

Може да се изкушавате да изхвърлите старите си дрехи, когато не ви харесват или не ви стоят добре, но една майка измисля брилянтен начин да ги оползотвори, без да ги захвърля на боклука. Тя превръща старите ризи на съпруга си в прекрасни рокли на малките си дъщери , а резултатите са толкова креативни, колкото и очарователни.

момиче

Стефани Милър е учителка по изобразително изкуство и майка на четири момичета. Нейният съпруг и подарява шевна машина и тя решава да прекроява непотребните ризи на мъжа си.

момиче

" Преди време живеехме в апартамент с една спалня и разполагахме с много малко пространство. Нямаше къде да рисувам, защото маслените бои отделят вредни изпарения, а се грижех за моето бебе. Страдах от следродилна депресия, чувствах се изгубена", споделя майката.

дете

В началото Стефани прави плюшени играчки, а после гледа клипове за това как се изработват рокли.
"Преди три месеца съпругът ми си разчистваше гардероба и най-отгоре на купчината имаше една риза, която му бях подарила за Коледа. Ядосах му се, че иска да я изхвърли, защото е нова, но истината е, че дрехата се бе свила. Запазих нея и още няколко ризи. По това време следвах няколко шивачки в Instagram и когато виждах какво са изработили, реших, че и аз мога да се пробвам да ги направя“, разказва Стефани.
От този момент тя започва да изработва облекла не само за дъщерите си, но и за себе си.

момиче

Момичетата обожават новите си рокли, а техният баща се страхува, че ще остане без ризи. „ Моята тригодишна дъщеря ги нарича „роклите на Елза“( героиня от популярната анимация „Замръзналото кралство“). "Когато събирам прането, малките посочват ризата и започват да обясняват каква рокля си представят“, разказва майката.

дете

За щастие за съпруга й (и любимите му ризи) приятели и съседи даряват своите дрехи и други платове, така че Стефани да има постоянен материал, с който да пресъздава красоти.

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

3.8, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛюбопитноЛайфстайлХранене при...НовиниСпортАлт. медицинаКлинични пътеки