Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Телец и останалите зодии

Любовно съответствие между Телец и останалите зодии

Любовно съответствие между Телец и останалите зодии - изображение

С Овен: връзката може да се окаже много разочароваща. Енергиите на двата знака са много различни и те се движат с различна скорост. Но между тях съществува романтика и страст, които ги карат отново и отново да се връщат един към друг.

С Телец: две влюбени птичета! Нежни и обичащи; понякога сякаш нямат нужда от нищо друго. Ако наистина се сработят, това ще е любов за цял живот.

С Близнаци: Близнаците са прекалено шумни и предизвикателни, а телците тихи и твърди. Рядко тези два знака от зодиака намират нещо привлекателно един в друг, но разбира се няма невъзможни неща.

С Рак: малко по малко тези два знака разкриват все повече за себе си и могат да изградят дълбока любовна връзка. Красота и хубав живот – приказката е напълно възможна.

С Лъв: Съществува привличане между тези два знака, но проблемите идват, когато трябва да се реши, който ще е лидерът във връзката?

С Дева: тези земни знаци имат много общо и разбират добре другия. Те споделят едни и същи ценности, черти и любовни въжделения – просто перфектни един за друг!

С Везни: животът трябва да се подхранва и никой не знае по-добре това от тези два знака, покровителствани от Венера. Все пак най-важните неща в живота са хармонията и баланса. А те знаят как да ги постигнат!

Със Скорпиона: противоположни знаци; понякога връзката е успешна, понякога не. Основана е на любов и омраза. Може да е особено нажежена и бурна.

Със Стрелец: никога не казвайте никога, но тези знаци вървят по различни пътеки. За да се пресекат е нужно разбиране и компромиси.

С Козирог: Любов, възхищение, уважение и разбиране. Заедно завинаги!

С Водолей: могат да се научат един друг на много неща, но между тях може да липсва любовна страст. Водолеят обича да е жесток, а Телецът е твърд и стабилен.

С Риби: романтици по душа, тези два знака може да изградят дълготрайна и пълна с любов връзка. Безрезервната им любов ги окуражава да дадат най-доброто от себе си един на друг.

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиетиЛюбопитно