Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Стрелец и останалите зодии

Любовно съответствие между Стрелец и останалите зодии

Любовно съответствие между Стрелец и останалите зодии - изображение

С Овен: тези два огнени знака са като магнити един за друг. Ако обръщат повече внимание на общуването си, връзката им ще е райска!

С Телец: никога не казвайте никога, но тези знаци вървят по различни пътеки. За да се пресекат е нужно разбиране и компромиси.

С Близнаци: интелектуалните занимания, свободата на изразяване и личното пространство привличат тези знаци. Един за друг са!

С Рак: може и да съществуват различия; когато ракът е наранен, той ще се прибере в черупката си и може да не излезе повече от там. Тук ще са необходими много компромиси, а като основа на връзката – истинско приятелство.

С Лъв: и двата знака са огнени и се разбират много добре. Невероятно партньорство – в него ще присъстват страстта и съревнованието.

С Дева: тази връзка от една страна е вълшебна, но от друга е изпълнена с много противоречия. Стрелецът е визионер, докато Девата обръща внимание дори на най-малката подробност. Това може едновременно да ги окуражава или да ги дразни.

С Везни: между тези два знака определено има привличане. Но Стрелецът е много по-независим във връзката, отколкото Везните желаят. Въпреки това комуникацията им се получава много добре.

Със Скорпион: тази връзка притежава висока вибрация! Заедно могат да завладеят света, но само ако синхронизират мечтите, надеждите и желанията си.

Със Стрелец: щастливи в своята компания, те могат да отидат до Луната и обратно.

С Козирог: целта и мисията им в живота може да бъде много трудна, което може да ги раздели. Въпреки това приключенският дух на Стрелеца и чувството за отговорност на Козирога, могат да ги научат на много неща.

С Водолей: вълнението и приключенията поддържат интереса на тези две зодии. Тази връзка може да се окаже любов за цял живот.

С Риби: тази връзка е между ума, тялото и духа. Но Рибите обичат обвързването, докато Стрелецът – свободата. За да проработи тази връзка, са нужни много компромиси.

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиетиЛюбопитно