Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Скорпион и останалите зодии

Любовно съответствие между Скорпион и останалите зодии

Любовно съответствие между Скорпион и останалите зодии - изображение

С Овен: Страст и готовност, взаимна любов и уважение. Но в тази връзка няма място за тайни.

С Телец: противоположни знаци; понякога връзката е успешна, понякога не. Основана е на любов и омраза. Може да е особено нажежена и бурна.

С Близнаци: този съюз може да е труден. Близнаците са мистериозни по природа, а скорпионите мразят тайните. Ако доверието бъде изгубено, счупеното трудно ще се залепи.

С Рак: като цяло тези две зодии имат различни ценности, което изключва страстните доживотни взаимоотношения. Но ако изградят силно приятелство, те могат да преодолеят почти всичко заедно.

С Лъв: силни и страстни знаци. Връзката между огъня и водата може да бъде особено силна. Но и ще са в постоянна конкуренция.

С Дева: между тези два знака може да има много дълбока връзка, но не всеки може да я види. Онова, което се случва зад затворените врати, може да бъде основата на една здрава връзка за цял живот.

С Везни: определено връзката между тези два знака е любопитна, но стиковането им е трудна работа. Освен ако не възприемат различията си като нещо положително, те са много по-добри приятели, отколкото любовници.

Със Скорпион: тази връзка притежава висока вибрация! Заедно могат да завладеят света, но само ако синхронизират мечтите, надеждите и желанията си.

Със Стрелец: тук определено съществуват предизвикателства , въпреки че във връзката им има и страст, и приключения. Умението да прощават и забравят може да им помогне да запазят любовта си.

С Козирог: и двата знака обичат хубавия живот, но и двамата искат да командват, което е съществен проблем. Но ако работят заедно, връзката им притежава неподозирана сила.

С Водолей: двата знака изпитват любопитство един към друг, но и двамата са силни характери с изградена позиция. Между тях определено има интрига, но и много различия.

С Риби: спираща дъха любов, страст и романтика. Ако се подхранва, тази връзка и привличането между двамата може да продължат с години!

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиИсторияДиетиЛюбопитно