Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Риби и останалите зодии

Любовно съответствие между Риби и останалите зодии

Любовно съответствие между Риби и останалите зодии - изображение

С Овен: Овенът може да е твърде прибързан за чувствителните риби. Въпреки че ги е грижа един за друг, често им се налага да ходят на пръсти около другия, което неминуемо води към разбито сърце.

С Телец: романтици по душа, тези два знака може да изградят дълготрайна и пълна с любов връзка. Безрезервната им любов ги окуражава да дадат най-доброто от себе си един на друг.

С Близнаци: тук връзката е изключително интелектуална и разумна. Но ако желаете любовта да трае вечно, трябва да сте готови на компромиси.

С Рак: и двата знака са водни; между тях съществува естествена и красива духовна връзка. Тази любов е между две души и може да продължи цял живот.

С Лъв: това може да се окаже една невероятна любовна история. Между тях съществува такт и уважение, които са необходими за всяка нежна романтична връзка.

С Дева: има специална връзка между  тези два знака. Те се разбират един друг, както и всички останали, но в тази връзка съществува както хармония, така и драма.

С Везни: на първо място са добри приятели, но могат и да се влюбят един в друг. Ръка за ръка, те могат да споделят живота и любовта си.

Със Скорпион: спираща дъха любов, страст и романтика. Ако се подхранва, тази връзка и привличането между двамата може да продължат с години!

Със Стрелец: тази връзка е между ума, тялото и духа. Но Рибите обичат обвързването, докато Стрелецът – свободата. За да проработи тази връзка, са нужни много компромиси.

С Козирог: много различни, но може и да се получи. Козирогът се нуждае много силно от сигурност, но безгрижната любов на рибите ги допълва перфектно. Мистериозна връзка!

С Водолей: между тези два знака съществува взаимно уважение и невероятно обаяние, но те вероятно не са достатъчни за дълготрайна връзка.

С Риби: връзката им е истинска фантастична мечта, извор на неизчерпаема радост. Но често трябва да бъдат връщани към реалността и трябва да се научат да полагат усилия, за да функционират адекватно в реалния живот.

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноРецептиДиети