Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Рак и останалите зодии

Любовно съответствие между Рак и останалите зодии

Любовно съответствие между Рак и останалите зодии - изображение

С Овен: направляван от Луната, ракът често се оказва прекалено чувствителен за Овена и взима много на сериозно неговите коментари и действия. Трябва да се дава и получава и от двете страни.

С Телец: малко по малко тези два знака разкриват все повече за себе си и могат да изградят дълбока любовна връзка. Красота и хубав живот – приказката е напълно възможна.

С Близнаци: като цяло тези две зодии имат различни ценности, което изключва страстните доживотни взаимоотношения. Но ако изградят силно приятелство, те могат да преодолеят почти всичко заедно.

С Рак: тези два рака могат да се гушкат вечно. Те обичат да се забавляват, да градят дома си, да пазаруват и всичко скъпо и луксозно. Непоклатима връзка, имат еднакви ценности, емоционална и материална сигурност.

С Лъв: тази връзка може да проработи, но само с цената на компромиси. Лъвът разбира се ще е шефа, но Ракът ще има последната дума. Ако любовта им е искрена, могат да преодолеят всяко предизвикателство.

С Дева: когато има любов и привличане, връзката е изключителна здрава. И двата знака имат устойчиви ценности и взимат обвързването много на сериозно.

С Везни: тези двамата могат или да се нахъсват един друг, или да се смажат. И двата знака обичат културата и красотата и ако успеят да срещнат световете си, връзката може и да се получи.

Със Скорпион: тези два водни знака говорят един и същ език. Любов, страст и еднакво усещане за света. споделят дълбока връзка, грижа и взаимна подкрепа. Отдаденост!

Със Стрелец: може и да съществуват различия; когато ракът е наранен, той ще се прибере в черупката си и може да не излезе повече от там. Тук ще са необходими много компромиси, а като основа на връзката – истинско приятелство.

С Козирог: противоположни знаци, но между двамата винаги има разбиране и уважение. Ако не се опитват да се променят един друг, нещата могат и да се получат.

С Водолей: Ракът чувства със сърцето си, а Водолеят мисли с главата си. Няма невъзможни неща, но пред връзката на тези два знака ще има много препятствия.

С Риби: и двата знака са водни; между тях съществува естествена и красива духовна връзка. Тази любов е между две души и може да продължи цял живот.

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛайфстайлДиети