Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Овен и останалите зодии

Любовно съответствие между Овен и останалите зодии

Любовно съответствие между Овен и останалите зодии - изображение

С Овен: страстна връзка между два огнени знака, двамата партньори ще се състезават помежду си. Те са отворени и социални и е важно да подредят и синхронизират интересите и ценностите си.

С Телец: връзката може да се окаже много разочароваща. Енергиите на двата знака са много различни и те се движат с различна скорост. Но между тях съществува романтика и страст, които ги карат отново и отново да се връщат един към друг.

С Близнаци: пред връзката им стоят много предизвикателства, защото Овенът обича да действа, а Близнакът – да мисли. Нуждаят се от взаимна обич и причина, които да се преборят с психическото разстояние между тях.

С Рак: направляван от Луната, ракът често се оказва прекалено чувствителен за Овена и взима много на сериозно неговите коментари и действия. Трябва да се дава и получава и от двете страни.

С Лъв: като огнени знаци Лъвът и Овенът са в хармония и се разбират така сякаш използват таен код, който само те си разбират. Звездна връзка!

С Дева: този съюз ще се окаже доста труден. Сприхавостта на Овена не се спогажда добре с толерантната природа на Девата. И двамата трябва да си подадат маслинената клонка.

С Везни: тук вече става дума за липса на хармония. Овенът е като кон с капаци, а Везните разглеждат ситуацията от всички страни. Тези знаци трябва да осъзнаят и оценят положителните си качества.

Със Скорпион: Страст и готовност, взаимна любов и уважение. Но в тази връзка няма място за тайни.

Със Стрелец: тези два огнени знака са като магнити един за друг. Ако обръщат повече внимание на общуването си, връзката им ще е райска!

С Козирог: Козирогът обича вълнението и промените, които Овенът внася във връзката, но като цяло са противоположности. Те вървят бавно към успеха и има много неща, които да научат един от друг.

С Водолей: идеалният любовен партньор! Невероятна хармония, никога няма да имат мрачни моменти.

С Риби: Овенът може да е твърде прибързан за чувствителните риби. Въпреки че ги е грижа един за друг, често им се налага да ходят на пръсти около другия, което неминуемо води към разбито сърце.

източник: harpersbazaar.com

снимка: freevector.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиетиЛюбопитно