Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Козирог и останалите зодии

Любовно съответствие между Козирог и останалите зодии

Любовно съответствие между Козирог и останалите зодии - изображение

С Овен: Козирогът обича вълнението и промените, които Овенът внася във връзката, но като цяло са противоположности. Те вървят бавно към успеха и има много неща, които да научат един от друг.

С Телец: две влюбени птичета! Нежни и обичащи; понякога сякаш нямат нужда от нищо друго. Ако наистина се сработят, това ще е любов за цял живот.

С Близнаци: Близнаците са спокойни, а Козирозите вечно забързани, поради което се наблюдава принципно различие в енергиите им. Въпреки това между тях определено има привличане и интрига.

С Рак: противоположни знаци, но между двамата винаги има разбиране и уважение. Ако не се опитват да се променят един друг, нещата могат и да се получат.

С Лъв: ако съобразят целите си, връзката им може да проработи, в противен случай ще бъде трудна, защото и двата знака се борят за светлината на прожекторите. И двамата искат да командват.

С Дева: връзката с този земен знак е райска. Те са твърди като скала, винаги са един друг, винаги и завинаги.

С Везни: когато целите им са едни и същи и двамата се стремят заедно към тях, този съюз може да е много плодотворен. Връзката може да е успешна само ако и двамата получават, колкото дават.

Със Скорпион: тази връзка притежава висока вибрация! Заедно могат да завладеят света, но само ако синхронизират мечтите, надеждите и желанията си.

Със Стрелец: целта и мисията им в живота може да бъде много трудна, което може да ги раздели. Въпреки това приключенският дух на Стрелеца и чувството за отговорност на Козирога, могат да ги научат на много неща.

С Козирог: сигурна и дълготрайна връзка – когато е достатъчно силна, е неразрушима.

С Водолей: между двата знака съществува взаимно уважение и двамата са пленени един от друг, но това може да се окаже недостатъчно за дълготрайна връзка.

С Риби: много различни, но може и да се получи. Козирогът се нуждае много силно от сигурност, но безгрижната любов на рибите ги допълва перфектно. Мистериозна връзка!

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиетиЛюбопитно