Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Дева и останалите зодии

Любовно съответствие между Дева и останалите зодии

Любовно съответствие между Дева и останалите зодии - изображение

С Овен: този съюз ще се окаже доста труден. Сприхавостта на Овена не се спогажда добре с толерантната природа на Девата. И двамата трябва да си подадат маслинената клонка.

С Телец: тези земни знаци имат много общо и разбират добре другия. Те споделят едни и същи ценности, черти и любовни въжделения – просто перфектни един за друг!

С Близнаци: и двете зодии имат силна връзка с интелекта и преследват новите знания. Въпреки това Близнаците харесват свободата, а Девите – обвързването.

С Рак: когато има любов и привличане, връзката е изключителна здрава. И двата знака имат устойчиви ценности и взимат обвързването много на сериозно.

С Лъв: тази връзка може да се окаже трудна. Лъвът иска да командва, а Девата не приема заповеди от никого. Въпреки това, те се разбират един друг, особено когато става въпрос за интелигентност и изобретателност.

С Дева: има специална връзка между  тези два знака. Те се разбират един друг, както и всички останали, но в тази връзка съществува както хармония, така и драма.

С Везни: този съюз може да изглежда много добър, но в реалния живот опитите на Девата да направят Везните по-добър човек, могат да наранят чувствителната природа на Везните. Девата трябва да се опита да разбере Везните повече, а Везните да не вземат всичко толкова навътре.

Със Скорпион: между тези два знака може да има много дълбока връзка, но не всеки може да я види. Онова, което се случва зад затворените врати, може да бъде основата на една здрава връзка за цял живот.

Със Стрелец: тази връзка от една страна е вълшебна, но от друга е изпълнена с много противоречия. Стрелецът е визионер, докато Девата обръща внимание дори на най-малката подробност. Това може едновременно да ги окуражава или да ги дразни.

С Козирог: връзката с този земен знак е райска. Те са твърди като скала, винаги са един друг, винаги и завинаги.

С Водолей: тук определено съществува привличане, но Девата е много подредена, а Водолеят живее в свой малък хаос. Връзката е непредсказуема.

С Риби: противоположностите се привличат. Ако магнетичното привличане е достатъчно силно, и двата знака ще се държат здраво един за друг. В противен случай лесно ще се откажат да полагат каквито и да било усилия.

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиетиЛюбопитно