Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Водолей и останалите зодии

Любовно съответствие между Водолей и останалите зодии

Любовно съответствие между Водолей и останалите зодии - изображение

С Овен: идеалният любовен партньор! Невероятна хармония, никога няма да имат мрачни моменти.

С Телец: могат да се научат един друг на много неща, но между тях може да липсва любовна страст. Водолеят обича да е жесток, а Телецът е твърд и стабилен.

С Близнаци: тези два въздушни знака могат да си тананикат заедно, хванати ръка за ръка по пътеката на живота, независимо какво ще им коства това. Магическа връзка!

С Рак: Ракът чувства със сърцето си, а Водолеят мисли с главата си. Няма невъзможни неща, но пред връзката на тези два знака ще има много препятствия.

С Лъв: когато нещата вървят, връзката им е страхотна, но когато не вървят и двамата може да се окажат особено инати. Тези знаци трябва да преодолеят себе си и да се научат да дават и прощават.

С Дева: тук определено съществува привличане, но Девата е много подредена, а Водолеят живее в свой малък хаос. Връзката е непредсказуема.

С Везни: Тези два въздушни знака говорят един и същи език. Природата ги е създала един за друг!

Със Скорпион: двата знака изпитват любопитство един към друг, но и двамата са силни характери с изградена позиция. Между тях определено има интрига, но и много различия.

Със Стрелец: вълнението и приключенията поддържат интереса на тези две зодии. Тази връзка може да се окаже любов за цял живот.

С Козирог: между двата знака съществува взаимно уважение и двамата са пленени един от друг, но това може да се окаже недостатъчно за дълготрайна връзка.

С Водолей: тези двамата искат любов и добър живот, но също така и да командват, което може да създаде проблеми. Но връзката е много силна, ако успеят да се синхронизират, особено на умствено ниво.

С Риби: между тези два знака съществува взаимно уважение и невероятно обаяние, но те вероятно не са достатъчни за дълготрайна връзка.

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиетиЛюбопитно