Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Везни и останалите зодии

Любовно съответствие между Везни и останалите зодии

Любовно съответствие между Везни и останалите зодии - изображение

С Овен: тук вече става дума за липса на хармония. Овенът е като кон с капаци, а Везните разглеждат ситуацията от всички страни. Тези знаци трябва да осъзнаят и оценят положителните си качества.

С Телец: животът трябва да се подхранва и никой не знае по-добре това от тези два знака, покровителствани от Венера. Все пак най-важните неща в живота са хармонията и баланса. А те знаят как да ги постигнат!

С Близнаци: между двете въздушни зодии цари голямо разбирателство. С много чар те работят упорито, за да запазят отношенията си хармонични.

С Рак: тези двамата могат или да се нахъсват един друг, или да се смажат. И двата знака обичат културата и красотата и ако успеят да срещнат световете си, връзката може и да се получи.

С Лъв: това динамично дуо сияе заедно, особено на социалната сцена. Те се грижат един за друг и могат да се обичат вечно.

С Дева: този съюз може да изглежда много добър, но в реалния живот опитите на Девата да направят Везните по-добър човек, могат да наранят чувствителната природа на Везните. Девата трябва да се опита да разбере Везните повече, а Везните да не вземат всичко толкова навътре.

С Везни: връзка, създадена в рая! Тези два въздушни знака са невероятно щастливи заедно. Те са влюбени в любовта и един в друг. Не се нуждаят от никой и от нищо друго. Истинска благословия!

Със Скорпион: определено връзката между тези два знака е любопитна, но стиковането им е трудна работа. Освен ако не възприемат различията си като нещо положително, те са много по-добри приятели, отколкото любовници.

Със Стрелец: между тези два знака определено има привличане. Но Стрелецът е много по-независим във връзката, отколкото Везните желаят. Въпреки това комуникацията им се получава много добре.

С Козирог: когато целите им са едни и същи и двамата се стремят заедно към тях, този съюз може да е много плодотворен. Връзката може да е успешна само ако и двамата получават, колкото дават.

С Водолей: Тези два въздушни знака говорят един и същи език. Природата ги е създала един за друг!

С Риби: на първо място са добри приятели, но могат и да се влюбят един в друг. Ръка за ръка, те могат да споделят живота и любовта си.

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиДиетиЛюбопитно