Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Любовно съответствие между Близнаци и останалите зодии

Любовно съответствие между Близнаци и останалите зодии

Любовно съответствие между Близнаци и останалите зодии - изображение

С Овен: пред връзката им стоят много предизвикателства, защото Овенът обича да действа, а Близнакът – да мисли. Нуждаят се от взаимна обич и причина, които да се преборят с психическото разстояние между тях.

С Телец: Близнаците са прекалено шумни и предизвикателни, а телците тихи и твърди. Рядко тези два знака от зодиака намират нещо привлекателно един в друг, но разбира се няма невъзможни неща.

С Близнаци: Близнаците могат да живеят щастливо с други Близнаци. Винаги ще има какво да задържа вниманието им и трудно ще пристъпят думата си. И ще им бъде много забавно!

С Рак: като цяло тези две зодии имат различни ценности, което изключва страстните доживотни взаимоотношения. Но ако изградят силно приятелство, те могат да преодолеят почти всичко заедно.

С Лъв: по правило Близнаците предпочитат да са зад кулисите, а Лъвът – точно обратното, на сцената, което може да е пречка или предимство. Ако се подкрепят по пътя си към мечтите, тази връзка може и да сполучи.

С Дева: и двете зодии имат силна връзка с интелекта и преследват новите знания. Въпреки това Близнаците харесват свободата, а Девите – обвързването.

С Везни: между двете въздушни зодии цари голямо разбирателство. С много чар те работят упорито, за да запазят отношенията си хармонични.

Със Скорпион: този съюз може да е труден. Близнаците са мистериозни по природа, а скорпионите мразят тайните. Ако доверието бъде изгубено, счупеното трудно ще се залепи.

Със Стрелец: интелектуалните занимания, свободата на изразяване и личното пространство привличат тези знаци. Един за друг са!

С Козирог: Близнаците са спокойни, а Козирозите вечно забързани, поради което се наблюдава принципно различие в енергиите им. Въпреки това между тях определено има привличане и интрига.

С Водолей: тези два въздушни знака могат да си тананикат заедно, хванати ръка за ръка по пътеката на живота, независимо какво ще им коства това. Магическа връзка!

С Риби: тук връзката е изключително интелектуална и разумна. Но ако желаете любовта да трае вечно, трябва да сте готови на компромиси.

източник: harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияДиетиЛайфстайлНовиниСнимкиЛюбопитноРецептиПсихология