Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Кое ви причинява безпокойство на базата на вашия зодиакален знак (Козирог, Водолей, Риби)

Кое ви причинява безпокойство на базата на вашия зодиакален знак (Козирог, Водолей, Риби)

Кое ви причинява безпокойство на базата на вашия зодиакален знак (Козирог, Водолей, Риби) - изображение

Тревожността, както всяко друго чувство, има много причини. Но към нея може да се подходи и с дисекция, основаваща се на вашите личностни черти, които попадат в характеристиката на вашия зодиакален знак. По този начин нейните причини могат да варират от човек на човек.

Не можем напълно да избегнем лошите дни. Но, когато знаем малка част от причината, имаме и поглед към решаването на проблема. Защото понякога светът не носи отговорност за нашата тревога, най-често това е нещо, което си причиняваме сами.

Всички ние имаме различни черти на базата на нашия Зодиак. Следователно имаме разнообразни причини за тревожност.

Ето какво причинява вашето безпокойство въз основа на вашия зодиакален знак:

Козирог (22 декември - 20 януари)

Вие сте работохолици. Упражнявате твърде много натиск върху себе си и си поставяте много стриктни срокове. Неуспехът от ваша страна за спазването на тези крайни срокове ви кара да се чувствате разочаровани и разтревожени. Накратко, причинявате собственото си безпокойство.

Трябва да се откажете от предположението "какво, ако" в живота си.

Трябва да се научите да живеете в сегашния момент, в който да почувствате какво е да живеете в настоящето или колко хубаво се чувствате тук и сега.

Не забравяйте, че времето никога не чака никого.

Водолей (21 януари - 18 февруари)

Стремите се да правите нещата лежерно. Но в действителност светът е изпълнен с толкова много шум и суетност. Това ви кара да проектирате свои собствени методи и резолюции за действие. Когато нещата не се случват по вашия начин, започвате да се безпокоите.

Правите промени само, за да отидете отново на правилната пътека, която сами задавате на себе си. Когато почувствате, че губите контрол над нещата, стресът нахлува с пълна сила, особено когато смятате, че имате много неща за постигане в кратък период от време.

Помнете, че трябва да забавяте темпото и да отделяте известно време, за да се отпуснете. Помислете над това да вършите нещата едно по едно.

Препускането няма да помогне. Нещата не се случват по вашия начин или, но това не означава, че няма да се развият добре.

Риби (19 февруари - 20 март)

Вие сте умни, остроумни, хумористични и артистични. Но сте срамежливи, когато трябва да го демонстрирате. Това ви кара да се чувствате неудобно.

Изпитвате нервност да се показвате. Това прибавя към нивото на стрес, когато трябва да говорите публично; да бъдете в голяма тълпа или да сте в близост до много хора. Когато нивото на тревожност стане твърде голямо, дори дишането е трудна задача за вас.

Трябва да дишате дълбоко. Напомняйте си, че рано или късно нещата ще се развият добре. Светът няма да свърши, когато не можете да поправите някого или нещо.

Когато се чувствате неспокойни в общуването с останалите, винаги имайте предвид, че ВИЕ имате значение.

Източник: lifecoachcode.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЛюбопитноБотаникаЗдравни съветиЛеченияРецептиДиети