Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло Кати Юнг - жената с най-тънка талия в света, постигната по изключително мъчителен начин

Кати Юнг - жената с най-тънка талия в света, постигната по изключително мъчителен начин

Кати Юнг -  жената с най-тънка талия в света, постигната по изключително мъчителен начин - изображение

Всеки ден хората по света правят доста лудости, за да постигнат своите мечти. Независимо дали става дума за нещо "нормално" като пиърсинг, или нещо крайно, като премахване на ребрата, почти всички ние ежедневно сме отдадени на някаква мисия, за да подобрим тялото си по един или друг начин.

Но много малко хора стигат до крайности като Кати Юнг – жената с най-тънката талия в света.

Кати Юнг е 81-годишна жена от Северна Каролина, която повече от 40 години носи ежедневно корсет, за да може да промени структурата на тялото си. Тя успява да свие кръста си до диаметър 38 сантиметра или, както обича да казва, "почти същата големина като обикновен буркан с майонеза".

Когато е на 38 години, тя за първи път си слага корсет. Болките, които изпитва са ужасяващи. От този момент нейната мания за извайване на тънка талия се разраства, а от 1983 г. тя носи корсет по 23 часа на ден.

Кати Юнг -  жената с най-тънка талия в света, постигната по изключително мъчителен начин

Тя не е сама в борбата си за постигане на перфектните размери. Нейният съпруг Боб я насърчава и помага през годините. 

Учудващо, майката на три деца, никога не се е подлагала на каквито и да е интервенции, за да постигне тънката си талия. Кати не се придържа и към определена диета. Екстремната промяна на тялото обаче, крие рискове за здравето. И не само. Кати споделя, че има проблеми в ежедневието.

Кати Юнг -  жената с най-тънка талия в света, постигната по изключително мъчителен начин

"Трудно ми е да се разхождам и да правя други нормални неща, като шофиране, не мога да виждам добре или да реагирам адекватно. Не ми е удобно и да се седя на определени столове", заключва тя.

"Не всеки ме разбира. Някои си мислят, че съм луда. Доста често хората смятат, че малката талия е просто красива, но не осъзнават колко е трудно да се постигне и да се поддържа. Отнема доста време – обличане, събличане. Доста често е болезнено. Имам дори проблеми с кожата", разкрива Кати.

На въпроса смята ли да се откъсне от тази изтощителна рутина, Юнг е категорична, че ще продължава да спазва стриктния си график. "Като се замисля и дори да реша да престана, нямам дрехи без корсет", смее се тя.

Вижте тайните на актрисата Одри Хепбърн за тънка талия ТУК

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: vt.co

Снимки: pinterest.co.uk; youtube.com; emgn.com

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноСпортЗдравни съветиЛечения