Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Как Овен да флиртува успешно с Водолей?

Как Овен да флиртува успешно с Водолей?

Как Овен да флиртува успешно с Водолей? - изображение

Родени под знака на зодия Овен, вие сте най-безразсъдният флиртаджия в зодиака!

Ако сте типичен представител на вашия слънчев знак, то вашият инстинктивен стил на флиртуване е безстрашен и директен. Любовта винаги е вълнуващо предизвикателство за вас, поемате рискове с рязък завой и обожавате забавлението на преследването.

Може би, защото зодия Овен се управлява от Марс, богът на войната, вие подхождате към задачата на съблазняването като към военна кампания. Когато сте привлечени от някого, вие бързате да поемете инициативата и веднага предприемате настъпление. Отказът не ви плаши (вашата дързост е легендарна!). И ако не успеете в началото, то просто предприемате нова атака.

Страхотна техника! Но колко успешна е вероятно да се докаже с останалите 12 зодии? И как да увеличите шансовете си за успех?

Флиртът с Водолей

Водолеят не е задължително най-трудното завоевание за вас, тъй като той реагира много положително на чувството за забавление и вълнение, на които се основава и вашият стил на флиртуване.

Имайте наум, че той брани своята свобода изключително високо! Най-много от всичко останало, Водолеят мрази да бъде "вързан". И въпреки своята приятелска природа, ако усети, че е притиснат в ъгъла, той бързо става студен и резервиран.

Вашият най-лошия ход, с Водолея е да им влезете прекалено агресивно или настойчиво, с което рискувате да ги изплашите. Вашият най-добър ход е да докажете колко сте свежи, показвайки вашата индивидуалност и изобретателност.

Това, което е важно да се разбере за хората, родени под знака на Водолея е, че те са привлечени от всичко, което е умно и необичайно. Относително лесно Е да се привлече интересът им, демонстрирайки нещо малко по-различно. Дали това ще е начинът, по който изглеждате, или ще е това, което казвате, не е от съществено значение. За тях, нормално е синоним на скучно, така че просто трябва да се откроявате от тълпата.

Тайната на успешния флирт е да адаптирате техниката си към отделната зодия, която се опитвате да впечатлите. Влезте в главата им, знайте какво ги вълнува и ще имате отличен старт!

Източник: aquariusquotes.com; wikihow.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЛюбопитноРецептиДиети