Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Истинските герои: Стюардеса кърми гладното бебе на пасажер

Истинските герои: Стюардеса кърми гладното бебе на пасажер

Истинските герои: Стюардеса кърми гладното бебе на пасажер - изображение

Стюардеса от Филипините се превърна в истински герой, след като помогна на майка с гладно бебе. А видео на случилото се взриви интернет.

Патриша Органо (майка, описваща себе си като кърмещ активист) разказва в свой пост, че е помогнала на непозната жена, кърмейки гладното й дете.

Според публикацията й в социалната мрежа Патриша е била планувана да работи по време на този полет, за да бъде проверена и преквалифицирана като оценител на кабинния екипаж.

"Мислех си, че този полет ще бъде толкова специален, колкото е и голяма стъпката напред в кариерата ми".

Работата на стюардесата е вървяла гладко, докато не чува бебешки плач. Веднага се е отзовала, за да разбере дали всичко е наред. Апелирала е към майката да нахрани детето си, но за жалост се оказва, че млякото й е свършило. Останалите пасажери са започнали да се оглеждат и да зяпат.

"Усещах сърцето ми да се свива. Нямахме сухо мляко на борда. Мислих си, че няма какво друго да предложа, освен собственото си мляко. И така се случи всичко."

В интервю по телефона за филипинския сайт Smart Parenting, Органо обяснява, че майката на бебето е била на летището от 21 часа в понеделник, а самолетът й пристига чак в 5:10 часа сутринта във вторник. Очевидно, пътуването й не е вървяло по план. Затова й сухото мляко, с което е разполагала, не е стигнало.

Първоначално стюардесата е искала да се изцеди, за да даде млякото в шише. Но детето започнало да плаче дори по-силно. Тогава супервайзърът на екипа предлага на Патриша да накърми бебето на момента.

стюардесата

С позволението на майката, младата дама поднесла детето към гърдите си, виждайки облекчението по неговото лице, както и по това на майката.

Органо споделя снимка от този паметен момент, а случката се разпространява из цял свят. История за една майка, помагаща на друга майка в беда. Нима не е красиво.

Редактор: Милена Минчева

Източник: mother.ly

Снимки: mother.ly; freepik.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияЛюбопитноСнимкиЗдравни съветиПсихологияНовиниХранене при...ТестовеАлт. медицинаСоциални грижиКлинични пътекиСпортФизиологияНормативни актовеОрганизацииЛеченияСпециалистиБотаникаПроизводители