Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Иновация без операция срещу щръкнали уши

Иновация без операция срещу щръкнали уши

Иновация без операция срещу щръкнали уши - изображение

Радваме се да ви запознаем с един нов продукт за България, който е решение за хората с щръкнали уши без оперативна намесаОтостик.
Преди десетина години една испанска майка, афектирана от  щръкналите уши на дъщеря си, започва историята на коректорите. Няколко години по-късно, благодарение на медицински университети, испански  институции и работата на доста голям екип от хора, е на лице изобретението, което се бори с проблема на така наречените „клепнали“ или „щръкнали“ уши. Франциска (Паки) Гамеро основава компанията Инновационес Дисрас СЛ, която до ден днешен се радва на успехи и помага на хиляди хора по света. От скоро Отостик е на българския пазар и може да се намери в аптеките.

КАКВО Е ОТОСТИК?
Коректорът представлява една малка силиконова лепенка, която се състои от две части, поставящи се чрез специално медицинско лепило в задната част на ушната мида и успоредната част на главата. По този начин се постига функцията му да придържа ухото близо до главата.  Абсолютно невидим и безболезнен Отостик коригира щръкналите уши без операция. Той е хипоалергенен, за еднократна употреба и няма странични ефекти.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН И КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПОЛЗВА?
Отостик е предназначен  за постоянно ползване. За всички тези, които не харесват ушите си, било то по-големи, по-раздалечени от главата, щръкнали или клепнали.  За хората, с този козметичен „дефект“, които са далеч от мисълта за операция, нямат възможност за такава или просто искат да се видят по-хубави и да се почувстват по-добре, без комплекси.
Коректорите се предлагат в два варианта:

Средния период на един поставен коректор е 3-7дни, като той варира в различните случаи.


КАК СЕ ПОСТАВЯ И ОТСТРАНЯВА?
Поставянето става за няколко минути, следвайки инструкциите оказани в проспекта на опаковката. Отстраняването е възможно с напоена  клечка за уши в крем или лосион ( козметичен продукт с мазна текстура) подпъхвайки между краищата на поставената лепенка и кожата.


ЕФЕКТЪТ ДЪЛГОТРАЕН ЛИ Е?
Клиничните проучвания и опити доказват дълготрайния ефект при бебета и деца до 7 год. възраст. Благодарение на еластичността и все още по-мек хрущял при децата, който подлежи на промяна и корекция.  Това е целта на изобретателката Паки: създаването на продукт, който корегира ушите безболезнено, без оперативна намеса, без белези.


При възрастни ефектът е козметичен и докато си с поставен коректор, но за това пък могат да се ползват постоянно, като е необходимо  при смяна , зоната да се оставя хидратирана и  една нощ в покой.
Отостик е единствената алтернатива на пластичната хирургия за стърчащите уши. Той ще ви помогне да забравите за дискомфорта и комплексите и ще предотврати същите при бебета и деца.3.6, 7 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаНовиниСпортСнимкиЛайфстайлХранене при...ЛеченияФизиологияТестовеСпециалистиИсторияИзследванияКлинични пътекиНормативни актовеБотаника