Начало Лайфстайл Интимно Езикът на тялото Имате ли ангел хранител? Дланта ви може да даде отговор на този въпрос

Имате ли ангел хранител? Дланта ви може да даде отговор на този въпрос

Имате ли ангел хранител? Дланта ви може да даде отговор на този въпрос - изображение

Съществуват различни начини, по които личността на индивида е свързана с определени физически части на човешкото тяло. Единственият атрибут, който се отличава над останалите, изглежда са нашите ръце. Те често притежават най-много информация за живота ни и се смята, че разкриват "фините улики" по отношение на много неща, като например начина, по който вземаме решения или се държим като цяло.

Чували ли сте за линията на ангел пазител? Да, има такава. Среща се при по-малко хора, но ако случайно я откриете на вашата ръка трябва да сте наясно с някои неща.

Тези линии се оформят от лявата страна на вашата длан, когато член на семейството или близък приятел почине. Линията означава, защита на по-висши сили – вие сте покровителствани благодарение на вашия ангел пазител. 

Онези, които имат ангели пазители се смятат за много щастливи през целия си живот. Те винаги успяват по някакъв начин да избегнат страдание и вреда, а вместо това се радват на щастие, мир и благополучие.
Необичайната линия отдавна е разглеждана от по-духовната страна на човечеството. Ние вярваме, че всеки от нас има защитник, който ни наблюдава и ни предпазва от зло. Когато животът стане труден, опасен или когато се случат злополуки, нашият ангел хранитрл се появява и ни закриля. Някои хора твърдят, че действително са виждали като видения ангели. Те вярват, че някаква необяснима сила се намесва и по чудо ги измъква от опасността пред която са изправени. Други се обръщат към ангелите пазители за съвет или утеха.

Как да намерите линията?

линията на ангел хранител

Много е важно първо да си измиете ръката и да ги намокрите добре. Тъй като след дълъг ден на работа, ръцете ви са грапави, мръсни и нищо няма да можете да откриете.

Линията на ангела пазител е онази извивка, която се намира до линията на живота (първоначално паралелна линия) и се свързва с линията на ума. Мястото, където се врязва в линията на ума символизира възрастта, на която сте изгубили близък.

Наличието на тази линия означава, че ако се "обадите"  на своя ангел пазител, когато имате нужда от помощ, очевидно е, че той ще откликне на вашата молба.

Ако забележите, че  тази линията на ангела пазител върви паралелно с линията на живота по цялата длан, това означава, че през целия ви живот, починалият близък ще ви защитава и бди над вас.

Ако ангелската линия е на дясната ви ръка, това значи, че хората имат подкрепата на висшите сили поради собствените си заслуги. 

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: allindiaroundup.com; sun-gazing.com 

Снимки: pinterest.com; greatpicture.ru

Още по темата:

4.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноАлт. медицинаБотаника