Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Запознайте се с мъжа, който живее като домашен любимец

Запознайте се с мъжа, който живее като домашен любимец

Запознайте се с мъжа, който живее като домашен любимец - изображение

Всички ние имаме хобита, но някои са по-необичайни от други. Какво ще кажете, ако едно такова се върти около предрешването ви като най-добрия приятел на човека?

Е, както се оказва, има цяла общност от хора, които обичат да приемат самоличност на кучета. Носейки костюми по поръчка, те живеят на четири крака, вързани с каишка.

Един от тях е 32-годишният Том Питърс, който се появява в британското телевизионно шоу "This Morning" . Там Питърс, който нарича себе си Спот (Spot – петно), споделя за своето странно желание да се облича като кученце и да изпълнява неговата роля.

Той твърди, че костюмът му помага да приеме тази самоличност, нещо, на което е напълно отдаден.

В ролята на Спот той се опитва, колкото е възможно по-автентично, да живее живота си като сладко, не толкова малко кученце. Питърс спи в клетка, ходи на четири крака и се храни с кучешка храна от купа.

Всичко това се различава драстично от живота му извън костюма, тъй като работи като осветител и техник в театъра.

Питърс се появява в шоуто, за да популяризира своя наистина уникален начин на живот и да пребори някои погрешните схващания относно хората, които приемат алтернативни идентичности.

"Хората мислят за това като за нещо съмнително и никой не иска да го вижда" - коментира Том. "Но ние не целим да предизвикаме зло, ние искаме да се забавляваме и буквално да бъдем третирани като кученца".

Том казва, че "Това не е нещо сексуално. Това е начин на живот, това е просто бягство. Начин да се измъкнем от парите и забързания начин на живот, който имаме."

Той обаче предполага, че може би е "катализатор" и  "води" към други неща в спалнята, просто защото да бъдеш кученце е отпускащо.

И познайте какво - както всяко друго домашно куче, той си има стопанин - неговата бивша годеница Рейчъл Уотсън.

Рейчъл признава, че двойката разваля годежа през 2008 г. поради странния начин на живот на Том, но твърди, че са "най-добри приятели". Тя дори споделя, че сега са дори по-близки, отколкото преди.

Жената признава още, че документалният филм "Тайният живот на кучетата-човеци", в който Том участва, й помага да разбере много повече за него и защо той и други като него правят това, което правят.

Е, за по-голямата част от хората по света ще е нужно повече от телевизионен документален филм, за да могат наистина да разберат това хоби, което за обикновения човек е немислимо.

"Ние играем ролеви игри като деца, защо да не можем да го направим като възрастни?" - пита той. Защо не, наистина?

Предполагаме, че личността на кученце носи на Том радост и чувство за цел, тогава кои сме ние да го съдим? Колко още лудости правят хората в любовта си към кучетата ... но за това ще разкажем в друга статия!

По статията работи: Елиза Трайкова

Източник: viralthread.com

Снимки: пак там

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияИсторияЛюбопитноСнимкиЛайфстайлСпортЛечения