Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Законът за привличането и позитивното мислене

Законът за привличането и позитивното мислене

Законът за привличането и позитивното мислене - изображение

Една от причините, поради които позитивното мислене е толкова важно е, че то ни позволява да синхронизираме желанията си. Позитивното мислене и вярвания са мощни ключове в живота, които отварят множество врати. Законът за привличането гласи, че хората привличаме към себе си не това, което искаме, а това, което СМЕ. Замислете се за момент - всеки по света иска нещо, но само група хора знаят как да го постигнат и да получат това, което желаят. Тези хора разбират силата на позитивното мислене. Те знаят, че именно то им позволява да печелят повече пари, любов, да имат сигурна връзка, по-добро здраве и така нататък. Ето няколко тайни, с които можем да постигнем това:

1. Фокусирайте се върху желанията си. Запомнете, че привличаме това, което сме, а не това, което искаме. Фокусирайте се върху желанията си и ги превърнете в позитивни намерения. Уверете се, че имате къде да ги запишете, водете си дневник. Много малко неща са по-съкровени от желанията ни, затова се отнасяйте с тях подобаващо.

2. Превърнете проблемите си в предизвикателства. Премахнете думата "проблем" от речника си. В живота имаме затруднения и предизвикателства, които често пъти могат да се превърнат във възможности. От предизвикателствата често се получават добри възможности.

3. Предизвикайте мислите си. Умът ви е креативна машина. Той може да създаде всякакви неща, които не са истини. Умът ви е позитивно и наистина мощно оръжие. Въпреки това, когато не е под контрол, той може да създаде страхове, съмнения и сценарии, които не съществуват. Предизвикайте мислите си. Те са семената на позитивното мислене, които вие трябва да поливате и отглеждате.

4. Фокусирайте се върху действия. На всеки завой в живота има действие, което трябва да извършите. Хората, които действат, са онези хора, които привличат това, което желаят от живота. Не всяко действие е перфектно, но ще стане с течение на времето и с опитите, които правите. Големите стъпки водят до по-големи резултати.

5. Работете върху чувството си за благодарност. Благодарността е нещо, което се изрича прекалено често, в повечето случаи без особено покритие, заради което е станало безсмислено за много хора. Но зад думата "благодаря" се крие огромна сила и дълбоко значение. Не можем да мислим негативно, след като се чувстваме добре и сме благодарни на себе си за всички неща, които имаме в живота.

6. Откажете се от съпротивата. Понякога работим прекалено. Понякога премисляме твърде много. Понякога се тревожим, отказваме се от новите си идеи, от вярванията си - това ни кара да засаждаме негативизъм у себе си. Вибрацията ни започва да се дави в негативните ни мисли. Светът е пълен с възможности, хора, идеи, които могат да променят цялостната посока на живота ви. Спрете да се съпротивлявате.

7. Бъдете в настоящето. Когато обичате, фокусирайте се върху любовта. Когато пишете, фокусирайте се върху писането. Когато се храните, фокусирайте се върху вкуса на храната. Наслаждавайте се на всеки момент от живота. Това е вашето време - направете го специално като живеете в него СЕГА, а не някъде в бъдещето или още по-лошо - в миналото.

 

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛюбопитноАлт. медицинаЛайфстайлЗдравни съветиНовиниСпортСнимкиТестовеСоциални грижи