Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Да обичаш жена Близнаци – изпитание за характера и забава

Да обичаш жена Близнаци – изпитание за характера и забава

Да обичаш жена Близнаци – изпитание за характера и забава - изображение

Енергия, ентусиазъм и остроумие струи от представителите на зодия Близнаци. Авантюристични по дух и винаги готови за всякакви предизвикателства, Близнаците са бъбриви, обичат разговорите, шегите и постоянно влизат от роля в роля.

Ако сте влюбен в жена Близнаци вие сте истински късметлия. Единственото, което се изисква от вас е винаги да поддържате нейния интерес, да разговаряте и ясно да заявите чувствата си. И се молете близнакът да не открие някой друг, с когото да му е по-интересно.

Отношенията с партньора могат да бъдат и много трудни, тъй като дамите от тази зодия много лесно се отегчават и се нуждаят от постоянна промяна, което понякога обърква избраника им.

През някои дни ще почувствате сякаш сте ги опознали отвътре и отвън, а след това ще се почувствате като че ли изобщо не ги познавате.

Ще има моменти, в които жените са толкова щастливи и изпълнени с живот, че просто ще ги гледате с нежност и привързаност и малко объркване.

В други моменти ще осъзнаете, че нещо им причинява сътресения, но няма да имате представа какво е това, защо се случва или как да помогнете в тази ситуация.

Но когато обичате Близнаци, просто продължавайте да ги обичате, дори и да не знаете какво правят или какво мислят. 

Вие ги обичате заради тяхната сложност, уязвимост и факта, че те са толкова ослепителни и същевременно толкова добрички.

С тях всеки ден е различен, несигурен и непредсказуем.

Представителите на тази зодия обичат някой да ги обгрижва и глези. Но те също са много любвеобилни създания. Подгответе се да бъдете затрупани с целувки, прегръдки и изненади направени специално за вас.

Когато обичате жена Близнаци, изживявате спонтанни моменти, изпълнени с много смях и приятни разговори - някои дни са наистина трудни, а други толкова невероятни.

Близнаците винаги проявяват интерес как е минал денят на техния любим, и са добри слушатели. Трудно е да се повярва, предвид бъбривостта на представителите от тази зодия, но те винаги са готови да откликнат на близък в нужда.

Когато обичате Близнаци, живеете живот изпълнен с предизвикателства, вълнения, уязвимост, промяна, дълбочина и истина. Защото, когато обичаш Близнаци, животът никога не е скучен.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: thoughtcatalog.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиЛюбопитноДиети