Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Вижте 27 фотографии на една майка, документирала раждането си у дома (галерия)

Вижте 27 фотографии на една майка, документирала раждането си у дома (галерия)

Вижте 27 фотографии на една майка, документирала раждането си у дома (галерия) - изображение

Спорен е въпросът къде е по-добре да се състои едно раждане. Някои психолози твърдят, че раждането вкъщи стресира и майката и бебето в по-малка степен от това в болничното отделение. Статистиката сочи, че повечето от жените, решили се да предприемат домашно раждане, всъщност минават през много по-малко интервенции. При всички случаи решението е сложно и трябва да бъде добре премислено, взимайки предвид здравословното състояние на майката и редица други фактори.

Попаднахме на галерия, споделена от една майка на име Ерин. Тя ражда своята рожба вкъщи, в компанията на своя съпруг, и споделя този емоционален момент в снимки, с всички нас.

В 8am контракциите на Ерин започват. Чрез контрол на дишането си, тя успява да мине през това, запазвайки спокойствие. За радост на Ерин, мъжът й е страхотен и е неотменно до нея през всичко това, както ще се уверите по-долу.

 

Източник: thelisticles.net

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниПсихологияЛюбопитноОрганизацииЗдравни съветиСнимкиИсторияЛеченияПроизводителиАлтернативна медицинаХранене при...Социални грижиМедицински изследванияСпортЗаведенияКлинични пътекиСпециалистиАнкетиДиетиНормативни актовеБотаникаФизиология