Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Адел – за музиката, изкуството и още нещо

Адел – за музиката, изкуството и още нещо

Адел – за музиката, изкуството и още нещо - изображение

Относно голотата: "Обичам да хапвам изтънчени ястия и да пия хубаво вино. Дори ако имах наистина хубава фигура, не мисля, че щях да си изкарам ц*ците и з*дника заради някого."

За свалячите: "Ако мъж ти свирне, не му отговаряй. Ти си дама, не куче."

За Facebook: "Току що се присъединих към Facebook. Дебна всичките нови приятелки на бившите ми гаджета. Страхотно е, защото някои от тях не осъзнават, че не са ограничили достъпа до снимките си."

Какво е да си дива: "Не можете да се оплаквате от гримьорната си, защото в противен случай ще изглеждате като Селин Дион."

Дали съпругът й има нещо против косматите й крака? "Няма избор. Не бих била с мъж, който ми казва да си избръсна краката. Избръсни твоите."

За пицата: "Вече не мога да ям пица! Какво лошо има в нея? Защото върху нея има сготвени домати, които са вредни за гърлото ви и ви причиняват киселинен рефлукс. Какво лошо има в това? Не мога да ям пица."

Относно пушенето: "Хората с най-добрите гласове винаги са пушили. Аз се отказах от пушенето и съм убедена, че това направи гласа ми по-слаб."

Относно космите по лицето й: "Когато забременях, в мен имаше толкова много тестостерон, че ми порасна брада. Не се шегувам. Наистина имах брада. Гордея се с нея. Наричам я Лари."

Когато стане на 30: "О, всичко съм планирала. Искам да съм се установила дотогава. И да пиша песни за други хора. Вече имам 10 готови песни, които Pussycat Dolls могат да изпеят."

За славата: "Аз се плаша от нея, нали разбирате? Страхувам се, че ще ме разруши и ще ме съсипе, че ще се изгубя и ще се превърна в някой от онези хора, които обичам с цялото си музикално сърце. Плаша се. Плаша се за хората, които обичам, чувствам се сякаш са ме изгубили."

За майчинството: "Когато станах родител, се почувствах сякаш наистина живея. Получих цел, каквато преди това нямах."

За фитнеса: "Предимно се прозявам. Не е като да подскачам към фитнеса. Не ми харесва. Харесват ми упражненията с тежести. Но не обичам да се гледам в огледалото… И ако не съм на турне, ще ме намерите в китайския ресторант."

За Ейми Уайнхаус: "Всички ме питат дали смятам ,че ще завърша като Ейми Уайнхаус. Първо, не знам как е свършила тя, защото никой не знае, съжалявам. Може да съм я видяла с много тъжно изражение на първа страница, но просто си включвам iPod-а и слушам Back to Black и си спомням, че тя беше невероятно талантлива. Винаги си мисля "Разбира се, че няма," но ако са попитали Ейми дали ще свърши като Били Холидей, сигурна съм, че е казала "Не". Не мисля, че някой го иска. Но просто никога не знаеш."

За музиката и любовната мъка: "Повече никога няма да пиша песен за раздяла, между другото. Приключих с това да съм кисела вещица."

За добрите си качества: "Аз съм внимателна. Ще направя всичко за мъжа си. Добър готвач съм. Забавна съм. Винаги искам секс. Е, повече момичета не го правят."

За лошите си качества: "Обичам да има малко драма. Паля много бързо. Не страдам от биполярно разстройство, но много бързо превключвам от "О, Господи, обичам те" към "Изчезвай от къщата ми!". И никога не обсъждам проблема. Наказвам ги с мълчание. А те ме питат "Кажи ми какво съм направил, за да мога да кажа, че съжалявам!""

За искреността й: "Никога не съм поглеждала към корица на списание или музикален клип и да си кажа "Трябва да изглеждам така, за да успея." Не искам да съм кльощава и гърдите ми да са отвън. Наистина не искам да го правя и не искам хората да бъркат каква съм аз. Искам просто да стоя там и да пея. Не правя каскади или нещо друго. Просто пиша песни за любовта. Не се опитвам да бъда нищо. Просто пиша песни за любовта, а всички обичат песните за любовта."

източник: telegraph.co

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСнимкиЛюбопитно