Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Nokia връща на пазара класическия почти неразрушим телефон 3310

Nokia връща на пазара класическия почти неразрушим телефон 3310

Nokia връща на пазара класическия почти неразрушим телефон 3310 - изображение

Ако въобще можете да си спомните ерата преди смартфоните, вероятно шансовете да сте притежавали в някакъв момент Nokia 3310 са много големи. Все пак Nokia 3310 е един от телефоните с най-високи продажби в света – повече от 126 милиона бройки. Той неслучайно си е спечелил славата на супер надежден и издръжлив телефон.

Ако ви е омръзнало ежедневното зареждане на новия ви смартфон или ви е писнало постоянно да треперите да не би случайно по един или друг начин да му строшите огромния дисплей, имаме добри новини за вас: 3310 се връща на пазара!

За първи път телефонът бе пуснат в продажба през 2000 г. Компанията взе решението да преиздаде класическия култов продукт тази година. Той ще бъде представен на Световния мобилен конгрес по-късно този месец.

Вярвате или не, търсенето на този на пръв поглед обикновен телефон е голямо, или поне такива са данните от Amazon и Ebay, където милиони хора искат да си закупят използвано устройство, поради неналичието на ново /поне досега/. Новите телефони ще струват само 60 долара, което означава, че всеки ще може да си го позволи. Очакванията са мобилният телефон да направи истински фурор!

Nokia планира да рекламира 3310 като втори телефон за хората, които се нуждаят от устройство с много издръжлива батерия и почти неразрушим панел.

Потребителите в социалните мрежи просто полудяха от щастие при оповестяването на страхотните новини. А вие как приемате идеята да се завърнете към по-просто мобилно устройство?

източник: buzzfeed.com

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитно