Начало Лайфстайл Красота и стил Козметика BIOEFFECT - чиста наука и красота

BIOEFFECT - чиста наука и красота

BIOEFFECT - чиста наука и красота - изображение

BIOEFFECT е исландска марка козметика за грижа за кожата, която се базира на 10-годишно проучване в сферата на биотехнологиите. Представлявайки бъдещето на грижата за кожата, продуктите на BIOEFFECT възстановяват младежкото сияние и блясък на застаряващата кожа. Те съдържат клетъчни активатори, които са присъщи за човешката кожа и които й сигнализират, че процесът на нейното възстановяване трябва да се ускори. Клетъчните активатори се копират от човешката кожа и се вграждат в ечемични семена, за да се осигури максимална ефикасност и чистота.

Ефикасността на продуктите за кожа BIOEFFECT е научно доказана, като се използва същата методология, използвана във фармацевтичната индустрия. Всички продукти на BIOEFFECT са тествани с двойно сляпо, плацебо контролирано клинично проучване. Това означава, че нито изследователите, провеждали проучванията, нито служителите, извършващи самите тестове, знаят дали продуктите, които използват и изпитват са истинските продукти на BIOEFFECT или идентични плацебо продукти без клетъчни активатори. Това се прави с цел да се избегне всякакво влияние върху евентуалния резултат от тестовете.

Резултатите са ясни - BIOEFFECT наистина действа!

BIOEFFECT EGF SERUM


36% увеличение на еластичността на кожата.

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT


34% намаление на дълбочината и ширината на бръчките.

BIOEFFECT BODY INTENSIVE


37% повишение на колагена.

BIOEFFECT DAYTIME


Д-р Роланд Л. Моу, преподавател в Университета на Калифорния в Лос Анджелис тества BIOEFFECT EGF SERUM на своите пациенти в клиниката си в Бевърли Хилс и публикува резултатите в статия в Научно списание за медикаменти в дерматологията. Той казва: "Резултатите бяха най-впечатляващите, които съм виждал през 30-годишната си практика".

Съставки, спечелили Нобелова награда

Известни в научната сфера, клетъчните активатори са получили награда за своята способност да ускоряват клетъчното обновяване, да помагат за лечението на рани и да спомагат за образуването на колаген и еластин. Те действат на кожните клетки като естествена сигнална система, значително увеличавайки и стимулирайки тяхното възпроизводство, докато в същото време запазват и поддържат вида на добре изглеждащата кожа. Откриването на клетъчните активатори е донесло през 1986 година Нобелова награда за медицина на д-р Стенли Коен и д-р Рита Левай-Монталчини.

Исландска биотехнология

Продуктите за грижа за кожата BIOEFFECT са първите продукти в света, които съдържат човекоподобни клетъчни активатори, създадени в растения. За да е възможно създаването на клетъчните активатори в ечемика, учените, създали BIOEFFECT са копирали гените, кодиращи клетъчните активатори от човешката кожа и са ги пренесли в ечемика.
Ечемикът се култивира и отглежда във вулканична пемза и се полива с чиста, изворна вода в изключително модерни парници в Исландия. Патентованата биотехнология гарантира, че продуктите на BIOEFFECT съдържат клетъчни активатори, които се характеризират с максимална чистота, активност и стабилност.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноНормативни актовеПроизводителиЗдравни съветиСнимкиБотаникаХрани и ястияРецептиСпортСоциални грижиИсторияНовиниХранене при...ПсихологияТестовеВидеоСпециалистиАлт. медицинаДиетиЛеченияМикробиологияПатологияФизиологияИзследванияЗаведенияКлинични пътеки