Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло Amazon PowerMax - нов стандарт в категория отслабване

Amazon PowerMax - нов стандарт в категория отслабване

Amazon PowerMax - нов стандарт в категория отслабване - изображение

Неотдавна, световноизвестният експерт по затлъстяване и метаболитен синдром, проф. д-р. Юлий Обен, направи грандиозен научен пробив, който може да прекрати днешната епидемия от затлъстяване. За първи път е открит естествен компонент, заобикалящ молекулярните фактори, свързани със затлъстяването. Този революционен нов препарат със защитена търговска марка Well Trim IG GOB131 /патент на САЩ номер 7,537,790/ е извлечен от семена на редкия плод Африканско манго.

Българската компания "Трипинг ЕООД" е част от отбрана група търговци на хранителни добавки в световен мащаб, която получи правата за маркетинг и дистрибуция на революционния продукт за българския и част от европейския пазар. Трипинг ЕООД, чрез собствената си търговска марка Amazon PowerMax, въвежда обособена серия от три продукта за отслабване, базирани на екстракта от семена на Африканско манго WellTrim IG. И трите препарата са мултипатентовани, клинично тествани и сами по себе си се приемат за научен пробив в борбата с "Епидемията на XXI век", а именно затлъстяването и метаболитния синдром. Собственик на търговските марки и патентите е американската нутрацевтична компания Нутрагенезис, а официален представител на компанията за България е Трипинг ЕООД.


Огромен поток от научни данни, включително три рандомизирани, плацебо-контролирани, двойно-слепи клинични изследвания с хора демонстрират, че Well Trim IG дава повече и по-впечатляващи резултати за загуба на тегло в сравнение с всяко друго лекарство, хранително вещество или хормон в историята на медицината.

Последното мащабно клинично изследване на Welltrim IG, публикувано във водещото рецензирано научно издание Lipids in Health and Disease, отново показва, че не съществува друг компонент - нито фармацевтичен, нито нутрацевтичен, който може да доближи размера и обхвата на резултатите, наблюдавани по време на това историческо изследване. В тестовия период 102-ма доброволци с наднормено тегло получават 150 милиграма капсули с WellTrim IG или плацебо, два пъти дневно преди хранене за период от 10 седмици. В края на десетата седмица, Welltrim IG групата губи средно 13 килограми /13.1% намаление на телесното тегло/, намалява обиколката на талията със 17 сантиметра /22%/, както и общите телесни мазнини със средно 18.4%. Колкото драматични са намаленията в теглото и подобренията в структурата на тялото, серумните промени в маркерите на възпаленията и причините за сърдечна болест и диабет са още по-впечатляващи. WellTrim IG групата демонстрира 26% намаление в общия холестерол, 27% намаление в лошия LDL холестерол, 22.5% намаление в глюкозата на гладно, а С-реактивният протеин пада с невероятните 52%.


Тези данни показват, че WellТrim IG помага не само да изглеждате добре, но е и цялостна стратегия в борбата с факторите, които водят до смъртоносен метаболитен синдром, включително инсулинова резистентност, абдоминално затлъстяване и отклонения в профилите на липидите в кръвта, което увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания и диабет.

Наистина, разнообразието на механизмите на действие на Well Trim iG е доста поразително. Освен благоприятното си действие върху баланса на лептина, Well Trim iG също има убедително, подобряващо здравето въздействие върху други основни стълбове като хормоните адипонектин и инсулин, както и върху ензими като амилаза и глицерол-3 фосфат дехидрогенеза. Всъщност, тези механизми са в основата на всяка успешна програма за отслабване, независимо дали става въпрос за диета, хранителни добавки или други, ето защо Amazon PowerMax предлага оригиналния сертифициран екстракт в чистата му неподправена клинично доказана доза от 300 милиграма на ден. Това е едноименният продукт от серия Отслабване Well Trim IG.

Въпреки безпрецедентната мощ и всеобхватност на Well Trim IG, както и неговата необичайна способност да предизвиква загуба на тегло в отсъствието на други промени в начина на живот, съществуват два фактора, които могат да поставят непреодолима преграда пред хората, борещи се с наднорменото тегло. Тези фактори са самите отличителни белези на съвременния начин на живот, а именно: перманентния стрес и ежедневната консумация на  про-възпалителни, високо-гликемични и
синтетични храни /супи в пакетчета и други подобни/. В отговор на това, в серията за отслабване присъстват две от  мощните "оръжия" на Аюрведа /Древна индийска система за грижа за здравето/ Ашваганда и Цисус под формата на най-доказаните нутрацевтици в индустрията - мултипатентованите съставки Sensoril /екстракт от ашваганда/ и Synetrim CQ /екстракт от цисус/. Тези забележителни екстракти са формулирани заедно с Well Trim IG в два патентовани научно валидирани продукта Well Trim Ultima и Synetrim Pro 300, за да предоставят една цялостна и завършена хранителна стратегия за контрол на теглото и насърчаване на метаболитното здраве, която е изцяло съобразена с потребностите на модерния човек.

Amazon PowerMax въвежда нов стандарт в категория Отслабване. Усилията на Трипинг ЕООД са съобразени с добрата практика в индустрията с нутрацевтични продукти, за да се защитят клиентите от фалшиви продукти, отправящи лъжовни обещания. Трите патентовани формули са ярко изражение на съвременните научни постижения, насочени към справянето с все по-нарастващата епидемия от затлъстяване и свързаните с това здравословни проблеми. За първи път структурата и функциите на продукти за отслабване са безпрецедентно доказани в клинични изследвания, извършени по правилата на добрата клинична практика, утвърдена в изпитването на лекарствени продукти, а именно двойно-слепи, плацебо-контролирани, кръстосани, рандомизирани и мулти-центрови проучвания върху достатъчно голям брой хора.

Повече информация за продуктите ще откриете на:

www.africanmango-bg.com
www.amazonpowermax.eu

Още по темата:

4.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиНормативни актовеПроизводителиНовиниЛюбопитноСнимкиХранене при...ИсторияЗдравни съветиСпециалистиБотаникаКлинични пътекиДиетиАнкетиОрганизацииАптекиЛеченияОткритияСоциални грижиНаправления в медицинатаГеографияСпортАлтернативна медицинаТестовеПсихологияКалкулатори