Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 9 причини обувките ви да изглеждат евтини

9 причини обувките ви да изглеждат евтини

9 причини обувките ви да изглеждат евтини - изображение

Опитвайки се да следват модните тенденции, някои жени забравят, че една скъпа и известна марка не гарантира, че обувките са точните за тях. А обувките играят важна роля, когато се срещате с нови хора и не само. Ако все още носите неудобни високи токчета и червени лачени обувки тази статия определено е за вас.

Представяме ви 9 причини, поради които обувките ви изглеждат евтини.

Много блестящи и лъскави детайли

блестящи и лъскави обувки

Скъпите рокли, украсени с кристали, могат да изглеждат наистина страхотно, но обувките, покрити с блестящи детайли са неподходящи и странни. Кристалите, залепени на обувките, обикновено са с лошо качество и могат да паднат по време на първото или второто обуване. Ако обичате лъскавите обувки, изберете обувки в метален цвят.

Високи платформи

високи платформи

Някои ниски момичета предпочитат да носят обувки на високи платформи. Но колкото и да струват те не могат да изглеждат стилни. Високите платформи превръщат краката в "копита" и цялото тяло изглежда непропорционално. Изберете обувки с малка платформа или такива без. За да изглеждате елегантно, наистина трябва да носите високи токчета.

Комбинация от много цветове

многообразие от цветове

Опитайте се да избегнете прекалено многото цветове, защото те превръщат скъпите обувки в евтини. Не забравяйте, че не е препоръчително да се смесват повече от 2 цвята.

Многоообразие от аксесоари

метални аксесоари

Капсите, катарамите шиповете и други подобни аксесоари може да изглеждат наистина страхотно, но понякога дизайнерите се опитват да добавят колкото се може повече метални елементи, което прави обувките да изглеждат евтини. Разбира се, чифт ботуши могат да бъдат украсени с няколко шипове, но не избирайте такива с твърде много аксесоари.

Лачени обувки

лачени обувки

Въпреки че тези видове обувки изглеждат красиви, те често се оцветяват и надраскват веднага след като ги обуете. Матовите обувки в същия силует ще изглеждат много по-скъпи. Ако все още искате да носите лъскави обувки, изберете неутрални цветове като бежово, черно или бяло.

Леопардов принт

леопардов принт

Леопардовият принт е предпочитан от немалко дами, но когато избирате е важно да се спрете на правилния цвят. Ако харесвате животинските принтове, опитайте се да намерите обувки с необичайни модели.

Неудобни обувки

неудобни обувки

Винаги се опитвайте да си купувате удобни обувки. Неудобните обикновено изглеждат странни и не влияят добре на здравето ви. Дори ако сте намерили обувките на вашите мечти, не ги купувайте, ако са твърде стегнати и е болезнено да ги носите.

Нестабилната походка изглежда неудобна, без значение колко скъпи са обувките ви. Освен това всяка промяна в ходенето може да доведе до по-бързо износване на подметките. Опитайте ниски или средни токчета.

Твърде много изкуствена кожа

твърде много изкуствена кожа

Много марки произвеждат обувки от еко кожа и това е страхотно. Но за съжаление, популярни магазини продават обувки и ботуши, изработени от изкуствени материали, които са с много лошо качество. Те  изглеждат евтино и бързо се съсипват.

Ако искате да си купите ботуши от изкуствена кожа, изберете ниски. 

Стари обувки

стари обувки

За да направите добро впечатление, погрижете се за обувките си, занесете ги на ремонт, ако е необходимо.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

4.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиНовиниЛюбопитноСпортРецептиЛечения