Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 9 мита за известните личности, в които мнозина все още вярват - част 1

9 мита за известните личности, в които мнозина все още вярват - част 1

9 мита за известните личности, в които мнозина все още вярват - част 1  - изображение

Представяме ви 9 мита, в които продължаваме да вярваме, макар и изобщо да не са истина.

Бионсе никога не е била бременна

Бионсе

Този слух плъзна, след като певицата гостува в австралийско телевизионно шоу по време на първата си бременност. Бионсе бе критикувана заради роклята, която носеше, тъй като очевидно изглеждаше, че корема й е фалшив. Тази клюка роди теорията, че певицата симулирала бременността си поради "проблеми с плодовитостта".

Наскоро Бионсе роди близнаци. Тя има и 5-годишната си дъщеря. Това доказва, че репродуктивната система на певеца работи добре.

"Истинският" Пол Маккартни умира през 1966 г.

Пол Маккартни


Поддръжниците на тази теория вярват, че истинският Пол Маккартни е починал в автомобилна катастрофа преди половин век и следователно е бил заменен от двойник. Това се предполага, че е намеквано безброй пъти в песните на Бийтълс и в символиката, свързана с тяхното изкуство. Например обложката на албума "Abbey Road" , в който всички вървят с еднаква крачка, освен Пол. Той се различава от другите и заради това, че е бос. Не знаем дали да се смеем или да плачем, когато се занимаваме с такива "доказателства", но със сигурност можем да пожелаем на сър Пол Маккартни още много години живот.

Тялото на Уолт Дисни е било замразено

Уолт Дисни


Друга известна легенда казва, че тялото на великия аниматор е било замразено, за да се събуди в далечното бъдеще, когато технологиите ще напреднат. Тази теория най-вероятно се основава факта, че смъртта на Уолт Дисни е по времето, когато е разработена криониката (наука за нискотемпературното запазване на хора и животни, чийто живот не може да бъде поддържан от съвременната медицина, с надеждата, че в бъдеще ще бъде възможно лечението и съживяването им) ,а той се е интересувал от темата.

Принц Чарлз не е баща на принц Хари

кралски особи


Принцесата Диана и нейното семейство винаги са в центъра на много абсурдни теории за конспирация в продължение на години. Червеният принц Хари не е изключение: според слухове истинският му баща се казва Джеймс Хюит, а не принц Чарлз.
Дори ако принцеса Даяна и Хюит са били интимни, едва ли той би могъл да бъде бащата на по-малкия й син. Когато майор Хюит се запознава с принцесата, принц Хари вече правеше първите си стъпки. Всъщност принц Хари е копие на дядо си.

Аврил Лавин е заменена от двойник

Аврил Лавин


Този мит се появи през 2015 г., когато бразилска уеб страница, посветена на поппевицата, и твърди, че Лавин е умряла през 2003 г. и е заменена от звезда на име Мелиса Вандела. За да потвърди тази хипотеза, авторът обръща внимание на изчезването на бенките на Аврил Лавин и промененият и външен вид. Всички тези аргументи бяха широко опровергани, но легендата за двойничката все още живее.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСпортСнимкиЛюбопитноЗдравни съветиРецепти