Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 9 знаменитости, които умеят да се самоиронизират перфектно - част 1

9 знаменитости, които умеят да се самоиронизират перфектно - част 1

9 знаменитости, които умеят да се самоиронизират перфектно - част 1 - изображение

Самоиронията е едно от най - добрите качества у човек. А когато то се прояви и при световните звезди, които ежедневно са подложени на преследване от папараци, то смехът е гарантиран. Ето 9 знаменитости, които умеят да се иронизират до съвършенство.

Майли Сайръс

Майли Сайръс

Здравословната храна е нещо, което днес има милиони последователи в цял свят - но Майли Сайръс не е от тях . Певицата обича пицата и не се притеснява от щракването на камерите, когато си я похапва на публично място. Тя многократно заявява, че обожава вредните храни. По случай нейния 22 рожден ден младата певица заменя тортата с огромна пица за себе си и нейните гости. В социалните мрежи често има нейни пародийни снимки, в които главно действащо лице е пицата.

Стив Харви

Стив Харви

През 2015 г. Харви обърква името на победителката в конкурса "Мис Вселена", на който той бе водещ. Публиката буквално го освирка, а той замълча и не се защити. Само след 5 дни, на Бъдни вечер, Стив публикува снимка на себе си с надпис "Весел Великден!" Чувството за хумор на Харви бе високо оценено, а той бе поканен да бъде домакин на конкурса през следващата година.

Иги Азалия

Иги Азалия


Преди известно време Снуп Дог се шегува с рапърката, че тя доста прилича на една от „героините“ във филма „Бели мадами“ ( във филма цветнокож мъж се представя за блондинка) . Много хора биха се засегнали от подобно твърдение, но не и Иги. Тя повтори сцената от филма с приятел, който много прилича на персонажа от филма.

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт

Много от нас в определени моменти изглеждаме нелепо, облечени в дадени дрехи. Разбира се, единствените, които ще се подиграват ще бъдат приятелите или колегите ни. Но когато си световноизвестен , дрехите веднага биват запечатани от папараците и се появяват по всички първи страници. Доста неловко! Това се случи и с Тейлър Суифт и нейното палто. Певицата доказа, че не и пука от мнението на хората. И ако тя иска да изглежда като мече от анимационен филм, то никой не може да я спре.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпортЛюбопитноРецепти