Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 9 актьори, които странно, но никога не са печелили Оскар (1 част)

9 актьори, които странно, но никога не са печелили Оскар (1 част)

9 актьори, които странно, но никога не са печелили Оскар (1 част) - изображение

След като Леонардо ди Каприо е вече официално "носителят на Оскар - Леонардо ди Каприо" и ние все още празнуваме победата му. Това, че Лео не е печелил Оскар досега, не е нещо толкова изолирано, колкото се тръби в обществото. Всъщност актьорите, които не са печелили Оскар, а е трябвало, са доста повече от един. Нашите колеги от hellogiggles.com правят малко проучване и ето какъв е резултатът:

Джони Деп

Познавате ли някой, който да е влизал в по-разнообразни образи от тези на Джони Деп? Ние не. Той има невероятното свойство да се трансформира във всеки свой образ. Въпреки че той е бил номиниран вече 3 пъти, Джони Деп все още не е печелил нито един Оскар.

Глен Клоуз

Глен Клоуз е номинирана за най-добра актриса и за най-добра поддържаща женска роля шест пъти, и както се досещате, е носител на наградата нула пъти.

Опра Уинфри

Тя е номинирана за Оскар за The Color Purple, който беше нейният дебютен филм, но все още Оскарът е само мираж за нея.

Харисън Форд

Той е толкова обичан заради ролите си в толкова много класически филми. Няма как и да предположите, че не е получил нужното признание. Той има две награди на People's Choice Awards от края на 90-те години и това е всичко.

Ралф Файнс

Как е възможно дори Ралф Файнс да не е получавал Оскар? Той е един от най-великите драматични актьори на нашето време. Ралф е бил номиниран два пъти - веднъж за "Списъкът на Шиндлер" и веднъж за "Английският пациент" - но все не се е връщал вкъщи с победа.

Вижте втора част на статията ТУК

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовини