Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 8 известни мъже, които не се интересуват от стереотипите за женска красота

8 известни мъже, които не се интересуват от стереотипите за женска красота

8 известни мъже, които не се интересуват от стереотипите за женска красота - изображение

Свикнали сме да виждаме богатите и известни мъже редом до жени, които обикновено изглеждат като супермодели. Оказва се обаче, че сред холивудските мъже има и много джентълмени, които знаят, че истинската красота е невидима за очите – техните съпруги и партньори в живота не се вписват в съвременните стереотипи за женска красота.

Ние вярваме в истинската любов и тези 8 известни мъже доказват, че тя наистина съществува и не се основава на външната красота. Все пак красотата е нещо временно, докато душата е непреходна.

Хю Джакмън и Дебора-Лий Фърнес

Хю Джакмън

Този симпатичен холивудски актьор може да има буквално всяка жена на планетата. Въпреки това преди 20 години той е обрекъл сърцето си на Дебора-Лий. Тя е 13 години по-голяма от съпруга си, но както изглежда това не е пречка за любовта им.

Миша Колинс и Виктория Вантох

Миша Колинс

Отдавнашната любов на Миша Колинс към Виктория Вантох през 2002 г. прераства в брак. Тя е учен и журналист и двамата се познават от училище. Днес те имат две деца и са невероятно щастливи заедно.

Джош Холоуей и Йесика Кумал

Джошуо Холоу

Звездата от хитовия сериал "Изгубени" е женен вече 13 години за Йесика, която е от индонезийски произход,. Актьорът наистина заслужава да бъде определен като пример за съвременен семеен мъж. Той не изисква много от своята съпруга и въпреки натоварения си график, намира достатъчно време за дъщеря си и малкия си син.

Аарон Тейлър-Джонсън и Сам Тейлър-Джонсън

Аарон Тейлър-Джоунс

Любовната история на двойката е невероятна. Аарон и Сам се откриват и са заедно вече 5 години, въпреки предразсъдъците. Сам е 23 години по-възрастна от съпруга си. Този факт по никакъв начин не пречи на Аарон да гледа съпругата си с очи, пълни с любов, и да е добър баща. Той подкрепя Сам във всичко!

Крис Нот и Тара Уилсън

Крис Нот

Известният на всички актьор от хитовия сериал "Сексът и градът" Крис Нот е открил сродната си душа в лицето на Тара Уилсън. Тя работела като сервитьорка в един клуб, в който Крис членувал, и го чакала цели 10 години. Днес те са щастливо омъжени и успешни бизнес партньори.

Мат Деймън и Лусиана Барозо

Мат Деймън

Веднъж, докато снимал филм в Маями, Мат срещнал красивата млада брюнетка с аржентински корени. По-късно тя се превърнала в Мисис Деймън. Лусиана работела в местен бар. През 2007 г. те се оженили и днес двойката има 3 очарователни дечица.

Итън Хоук и Раян Шоухюс

Итън Хоук

Бракът на Итън Хоук с една от най-красивите дами в Холивуд – Ума Търман, се разпада, когато актрисата научава за връзката му с тяхната бавачка, именно Раян Шоухюс. През 2008 г. Итън прави единственото редно нещо – жени се за Раян. Днес двойката е неразделна.

Пиърс Броснан и Кийли Шей Смит

Пиърс Броснан

Агент 007 не е женен за супер шпионин или таен агент, а за журналистката Кийли Шей Смит. Той излиза с нея 7 години. Те имат две деца и днес се радват на живота в къща на брега на Атлантическия океан и не обръщат внимание на недоброжелателните коментари относно външния вид на Кийли. Пиърс казва за нея "Тя е една на милион. Цяло щастие е, че я открих."

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноСнимкиЛайфстайлСпорт