Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 7 aктьора, които се превъплъщават в другия пол с лекота

7 aктьора, които се превъплъщават в другия пол с лекота

7 aктьора, които се превъплъщават в другия пол с лекота  - изображение

Актьорите често се преобразяват за роли – те качват или свалят килограми, правят мускули, състаряват се. Тези 7 актьора, обаче, се превъплъщават в другия пол с лекота.

Еди Редмейн

Момичето от Дания, 2015

Момичето от Дания

Драмата се случва през 20-те години на XX-ти век и разказва историята на художника, Ейнер Вегенер, който позира нa жена си, преобразен като жена. В крайна сметка, Ейнер осъзнава, че вече не иска да бъде мъж и решава да се подложи на първата операция за сексуална промяна в света. Въпреки многобройните критики, които филмът получава Еди Редмейн е най-добрият вариант за ролята. Лицето му крие много нежни, почти женствени черти, благодарение на което с лекота успява да влезе в образа на Лили.

Хилъри Суонк

Момчетата не плачат, 1999

Момчетата не плачат

„Момчетата не плачат“ е драматичен филм, базиран на реални събития. Историята на Брендън Тийна, транссексуален тийнейджър, който живее като момче, докато не осъзнава, че е роден като момиче. За да добие представа за ролята, Хилари Суонк реже косата си, работи върху тялото си и живее в образа на мъж за един месец. Актрисата играе с естествена виталност, която повечето актриси не притежават и получава Оскар за тази фантастична трансформация.

Робин Уилямс

Мисис Даутфайър, 1993

Мисис Даутфайър

Г-жа Даутфайър е известна и обичана от всички нас. Филмът е отличен с “Оскар“ за грим, а Робин Уилямс получава приза за най-добра мъжка роля, въпреки че играе жена. Всеки ден, докато текат снимките, гримьорите работят в продължение на 4 часа и половина , за да пресъздадат забавната и усмихната бавачка.

Джон Траволта

Лак за коса, 2007

лак за коса

В „Лак за коса“ Джон Траволта играе майката на главната героиня Трейси. Траволта предприема най-голямото предизвикателство, защото на екрана трябва да изиграе застаряваща и позакръглена домакиня. Всеки снимачен ден той е гримиран по четири часа.

Анджелина Джоли

Солт, 2010

Агент Солт

Джоли играе ролята на офицера на ЦРУ Евелин Солт, заподозряна, че работи за руското разузнаване. Благодарение на опита си като агент под прикритие, Джоли използва всичките си умения, за да изчисти името си и да спаси съпруга си ( Джони Деп). В сюжета на филма женските офицери трябва да се дегизират като мъже. Анджелина Джоли прекарва няколко часа в гримьорната, за да постигне тази правдоподобна трансформация.

Адам Сандлър

Джак и Джил, 2011

Джак и Джил

В комедията Джак и Джил, Адам Сандлър играе семеен мъж, който е служител на рекламна агенция (Джак). На него му се налага да се справи със своята нахална сестра-близначката Джил ( в ролята е отново Адам Сандлър). Актьорът получава две награди "Златна малинка" - за най-лошите роли на мъжки и женски пол.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСнимкиИсторияНовиниЛюбопитноСпорт