Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология 7 тайни на астрологията - разкрити

7 тайни на астрологията - разкрити

7 тайни на астрологията -  разкрити - изображение

По принцип повечето астрологически факти са сложни и трудни за разбиране. И все пак, има някои малки тайни, които е хубаво да знаете, за да получите помощта, от която се нуждаете при вземането на важни решения.

Представяме ви 7 тайни на астрологията, които могат да променят живота ни в определени случаи.

Ново начало на Новолуние

Всеки път, когато Луната навлиза във фаза Новолуние, можете да рестартирате живота си - планирайте нови проекти или завършете вече започнати такива. Моментът е подходящ за нови планове и дългосрочни цели.

Отървете се от лошите навици - пушене, пиене. Започнете нова диета за подобряване на вашето здраве.

Промяна на прическата

Ако отрежете косата си преди Новолуние, тя ще порасне и ще се възстанови много по-бързо. Според някои стилисти, дори и най-упорития тип коса ще се разресва по-лесно, отколкото обикновено.

Без инвестиции при Ретрограден Меркурий

През този период трябва да внимавате във всяка област на живота, тъй като ретроградният Меркурий може да повлияе на комуникацията и да доведе до погрешно тълкуване на вашите твърдения. Всичко това води до напрежение и стрес. Поради тези причини астролозите не препоръчват важни бизнес преговори, закупуване на жилище или кола в този момент, за да се избегнат излишни конфликтни ситуации.

Важни събития се случват на всеки 12 години в живота

Цикълът на Юпитер е дванадесетгодишен, тоест в един зодиакален знак той пребивава около една година. В личните хороскопи Юпитер също символизира щастие. По него се предсказва дали успешно ще се развива живота на човек. Това приятно събитие обикновено се случва на всеки 12 години и по това време ние се радваме на чудесни възможности в здравословен, любовен и професионален план.

Без важни решения при Лунно затъмнение

Дали едно слънчево или лунно затъмнение е в ход, винаги се въздържайте от вземане на важни решения в този момент. Астралните енергии могат да блокират пътя към вашите цели, а препятствията могат да бъдат преодолени с голяма трудност.

"Под прикритие" във вторник и събота

През тези дни не е препоръчително да поемате важни ангажименти, да сключвате брак или да провеждате важни събития. Не рискувайте и ограничете комуникацията си с околните. 

Когато видите звезда, пожелайте си нещо

Гледката на падащите звезди смайва човечеството от древни времена. Въпреки това е имало периоди, в които се е смятало, че бедствията и смъртта са вследствие на наблюдението на падащи звезди. Смята се, че само онези, които са достойни за тази красива гледка, могат да я видят – знак от Вселената да се наслаждават на красотата на живота. Поради тази причина падащите звезди се превръщат в символ на надеждата и прераждането.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: onejive.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияИсторияЛайфстайлПсихология