Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 7 неочаквани родствени връзки между известни личности

7 неочаквани родствени връзки между известни личности

7 неочаквани родствени връзки между известни личности - изображение

Оказва се, че някои звезди имат нещо друго общо по между си освен холивудската слава – те са и роднини. Вижте 7 случая, които доказват, че кръвта вода не става и на членовете на някои семейства просто е писано да са известни и успешни.

Никълъс Кейдж и София Копола

Никълъс Кейдж и София Копола

Истинското име на Никълъс Кейдж е Никълъс Ким Копола. В Холивуд Никълъс има още 10 близки роднини, които по един или друг начин са свързани с изкуството и киното. Една от неговите родственици е София Копола, режисьор на филмите „Изгубени в превода“ и „Мария Антоанета“. София и Никълъс са братовчеди.

Гай Ричи и Кейт Мидълтън

Гай Ричи и Кейт Мидълтън

Известният режисьор Гай Ричи е Катрин, графинята на Кеймбридж, имат роднинска връзка. Гай и Кейт знаят, че са роднини, макар и далечни. Гай дори е бил сред гостите на сватбата на Кейт и принц Уилям. Техни общи предци са Дейвид Мартино и Сара Медоус, живели през XVIII век.

Анджелина Джоли и Хилъри Клинтън

Анджелина Джоли и Хилъри Клинтън

Кой би си помислил, че Анджелина Джоли има роднини сред американските политици? Жан Кусон е общият родственик, който свързва Анджелина Джоли и Хилъри Клинтън. Тези известни и силни жени са девето поколение братовчеди.

Джъстин Бийбър и Раян Гослинг

Джъстин Бийбър и Раян Гослинг

Семейството на Джъстин също е голямо и в семейното му дърво можете да откриете много известни личности. Един от роднините на Джъстин е известния и обичан актьор Раян Гослинг. Джъстин и Раян са 11-то поколение братовчеди.

Фарел Уилямс и Тимбаланд

Фарел Уилямс и Тимбаланд

Двамата талантливи музикални продуценти и поп изпълнители Фарел Уилямс и Тимбаланд имат кръвно родство. Те са братовчеди.

Мат Деймън и Бен Афлек

Мат Деймън и Бен Афлек

Освен, че са приятели още от детските си години, носителите на престижното филмово отличие Оскар Мат Деймън и Бен Афлек са и роднини. Роднинството им е далечно, но все пак имат кръвно родство. Мат и Бен са десети братовчеди.

Принц Чарлз и Ралф Файнс

Принц Чарлз и Ралф Файнс

Ралф Файнс проучил своите корени и родословното си дърво и открил интересен факт. Принц Чарлз и Ралф са осми братовчеди.

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноСпорт