Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 6 тайни, които мъжете рядко споделят

6 тайни, които мъжете рядко споделят

6 тайни, които мъжете рядко споделят - изображение

Какво можете да кажете, че знаете със сигурност за мъжете?

Винаги биха помогнали на дама в беда; обичат футбол; много от тях изглеждат чудесно с брада…и толкова. Поне това биха отбелязали повечето момичета.

Те обаче си имат някои тайни, които често пазят само за себе си. Но, дами, хубаво е да сте наясно с тези скрити нужди, за да не ги притискате и понякога да не изисквате от тях твърде много.

Имат нужда от усамотение

усамотение

Може би ви звучи неочаквано, но те невинаги биха искали да са в центъра на вниманието, да взимат всички сериозни решения, както и да са отговорни за последиците от тях.
Понякога, за да си починат подобаващо, мъжете просто искат да останат сами със себе си, да се насладят на малко тишина и спокойствие.

Мъжете не забелязват дребните неща

дреболии

Мъжете мислят малко по-глобално. Просто се примирете с това и спрете да обръщате внимание на малките и незначителни неща. Може би дори би било добре да последвате примера им, защото жените често се концентрират твърде много върху дреболийките. А това често отнема цялото удоволствие от специалните моменти.

Привидните безсмислици са отлична почивка за ума

безсмислици

Можете ли да си представите, че мъжете не отделят всяка минута от живота си, мислейки как да платят наема, да осигурят прехрана на семействата си или да спасят света.
Оказва се, че всъщност те често мислят за неща, изглеждащи безсмислени, но всъщност разведряващи ума и духа им.

Те също имат своите страхове

страхове

Мъжете вече са се превърнали в жертви на модерната представа за съпруга като супермен. Това ги принуждава да не свалят желязната маска на силния мъж, което се оказва твърде трудно, а понякога дори потискащо. Те също имат своите страхове от неизвестното, понякога се съмняват, а често и се притесняват.

Не пропускат да загледат жена

заглеждат се

Мъжете са си мъже. Те винаги ще се загледат по минаващите жени. Но това е биологичен инстинкт. Мъжете от древността избират красивите жени, които да станат майки на техните деца. Красотата от край време се свързва и със здравето, а оттам и със способността да се износи здраво поколение.
Това е в природата им. А за това не можете да се сърдите.

Имат нужда от подкрепа

подкрепа

Мъжете се нуждаят от емоционална подкрепа. Тя не е необходима само за жените, а за всеки човек по всяко време. Както дамите искат равенство в отношението, то трябва да го дадем и на мъжете. Забързаното темпо на днешния живот и емоционалният стрес не правят разлика между половете.

Редактор: Милена Минчева

Източник: oxallon.com

Снимки: brightside.me; freepik.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноПсихологияСнимкиЗдравни съветиСоциални грижиРецептиСпортНовиниИсторияТестовеФизиологияАнкетиХранене при...ДиетиКлинични пътекиЛеченияБотаникаСпециалистиАнатомияИзследвания