Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 6 звездни двойки, които играят влюбени, а всъщност не се понасят

6 звездни двойки, които играят влюбени, а всъщност не се понасят

6 звездни двойки, които играят влюбени, а всъщност не се понасят - изображение

Любовта във филмите е толкова убедителна, че е трудно да се съмняваме в топлите и искрени чувства на актьорите един към друг. Но, какво се случва, когато камерите се изключат. Вижте кои актьори влагат целия си актьорски талант, за да търпят ‚любимия си“ на снимачната площадка.

Раян Гослинг и Рейчъл Макадамс

„Тетрадката“

Тетрадката

„Тетрадката“ е един от най - романтичните филми на всички времена. Любовта между Али и Ноа ни изумява и вдъхновява. Режисьорът на филма Ник Касаветис разкрива преди години, че по време на снимките Раян и Рейчъл не могат да се понасят. Стига до момент, в който Раян моли режисьора да смени Рейчъл с друга актриса, защото просто не може да я търпи. Повратен момент в отношенията между двамата е бурният скандал, който изправя на крака целия екип. След тази случка те все пак довършват филма заедно, а след края на снимките дори стават гаджета за цели 4 години.

Тони Къртис и Мерилин Монро

"Някои го предпочитат горещо" 

Мерилин Монро  и Тони Къртис

На въпроса какво е да се целуваш с Мерилин Монро , Тони Къртис отговаря „Като да целунеш Хитлер“. Години наред Тони Къртис обвинява Монро, че винаги закъснява за снимки и не успява да запомни репликите си. В една от сцените Къртис трябва да възпроизведе една и съща сцена с пилешки крак 42 пъти, докато Монро успява да каже правилно репликите си почти веднага. Всъщност Къртис и Монро са любовници преди филма, но по време на снимките, те вече не са заедно и отношенията им са доста обтегнати. В една от сцените Монро целува страстно Къртис, а след това той се оплаква, че тя почти го задушила с езика си нарочно.

Ник Нолти и Джулия Робъртс

„Обичам неприятностите“

Ник Нолти и Джулия Робъртс

Повечето звезди в тази класация отдавна са заровили томахавката, но това не важи за Джулия Робъртс и Ник Нолти . Те се ненавиждат толкова много, че се стига до момент в който се налага да записват някои от сцените си отделно. Робъртс описва Ник Нолти като „напълно отвратителен“, а той казва за нея: „Всички знаят, че Джулия Робъртс не е добър човек.“

 Мерил Стрийп и Дъстин Хофман

„Крамър срещу Крамър“

Мерил Стрийп и Дъстин Хофман

Мерил Стрийп убеждава режисьора на филма „Крамър срещу Крамър“ да направи промени в  сценария, свързани с героинята й - Джоана, за да я направи по-силна и значима. Тя дори пренаписва някои части от самия сценарий. Това дразни екранния и съпруг Хофман, който тогава се чувства пренебрегнат. Въпреки неразбирателствата между двамата, филмът бе оценен и спечели цели пет награди „Оскар“.
 

Шарън Стоун и Уилям Болдуин

„Сливър“

Шарън Стоун и Уилям Болдуин

От самото начало Шарън Стоун не желае да си партнира с Уилям Болдуин и го нарича „безумец“. Те настояват пред екипа да заснемат отделно епизодите, а любовната сцена между техните герои е наречена "сцената на омразата". По време на снимките Стоун така захапва езика на Болдуин, че след това той едва говори цяла седмица.

Чарлийз Терон и Том Харди

„Лудият Макс: Пътят на яростта”

Том Харди и Чарлийз Терон

Въпреки че Чарлийз Терон и Том Харди не играят романтична двойка те трудно се сработват по време на снимките. Но двамата ,постепенно, преодоляват недоверието си един към друг, за да изградят един съюз, който се превръща в истинско приятелство , но само докато заснемат филма. Актьорите напускат снимачната площадка с добри чувства, благодарение на подаръка на Том Харди за Чарлийз - автопортрет с надпис, "Ти си абсолютен кошмар, но и ти си страхотна. Ще ми липсваш". С любов, Томи.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

  

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпорт