Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология 5 зодиакални знака, на които ще им върви в любовта през 2019

5 зодиакални знака, на които ще им върви в любовта през 2019

5 зодиакални знака, на които ще им върви в любовта през 2019  - изображение

Новата година настъпи, а оказва се, при някои от зодиите тя е по-добра от очакваното.

Пет са късметлийските зодии, които ще бъдат ударени от стрелата на Амур. Ето кои са те:

Телец

След дълъг неблагоприятен период, изпълнен с несигурност, най-накрая може да се отпуснете. През 2019 г. всички ваши усилия ще бъдат увенчани с успех. Взаимоотношенията ви с партньора ще бъдат щастливи и спокойни. Очаква ви страстен период. Юпитер ви носи спокойствие, приятелство, интимност и романтични моменти. През новата година ще трябва да вземете важни решения.

Лъв

Цялата година ще бъде изпълнена с щастие, положителна енергия, нови приятелства и много, много любов. Сатурн ще окаже положително въздействие в отношенията през новата година, а Юпитер, преминаващ през Стрелец, ще засили чувството за романтика и ще ви донесе много щастие и успех.

Близнаци

Благодарение на Юпитер можете да очаквате добри новини, тъй като през 2019 г. любовният ви живот ще бъде възможно най-благоприятен. Очаква ви по-малко стрес и тревожност, ще знаете точно какво искате да постигнете в живота си и във връзката си. Благодарение на тази целенасоченост ще постигнете голям успех.

Риби

Благодарение на Сатурн, можете да очаквате 2019 да се превърне в чудесна година, що се отнася до вашия любовен живот. Ще бъдете спокойни през следващите 365 дни, ще имате повече доверие в хората и ще прекарвате повече време със семейството си. Винаги бъдете честни, тъй като това ще ви спаси от неприятности.

Рак

Юпитер и Сатурн ви изпълват с положителни енергии, които допринасят за балансирани отношения, поддържат пламъка на любовта жив и увеличават страстта. През 2019 г. ви очакват много щастливи моменти, които ще изпълнят сърцето и душата ви с любов и удовлетворение.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: onejive.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпортРецепти