Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно 4 причини да се обличате по-често в спортен екип

4 причини да се обличате по-често в спортен екип

4 причини да се обличате по-често в спортен екип - изображение

Нека си го кажем в прав текст. Трябва да си супержена, за да можеш всеки ден да слагаш обувки с висок ток, да обличаш стилна, добре изгладена рокля, да носиш най-модерната чанта и да излизаш в безупречен вид. С перфектната си визия да ходиш на работа, да водиш и забираш децата на и от училище, да пазаруваш и да се прибираш у дома все така идеална.

Е, не може. Просто е невъзможно. Колкото и да се стараете, колкото и усилия да полагате, просто ежедневието понякога е твърде сурово и прекалено забързано.

Но знаете ли какво? Това всъщност не е никакъв проблем. За да бъдете красиви и сексапилни не са ви нужни високите неудобни обувки, нито червеното червило, което трябва да нанасяте на всеки половин час. Разбира се, че всяка дама иска да бъде елегантна и стилна, но затова невинаги се изискват измъчващите атрибути като сутиен с подплънки, тесни джинси и пр. Понякога просто може да се обличате със спортен екип и въпреки това да бъдете чудесни.

Не ви се вярва, че спортният екип може да бъде чудесно допълнение за визията ви? Ето и 4 причини да се обличате по-често в спортен екип.

1. Комфортът е незаменим

Спортен екип

Всяка жена, работила цял ден на обувки с висок ток ще разбере, за какво става въпрос. Работата на повечето хора изисква определен дрескод. Но в случаите, в които можете просто да бъдете себе си, а не определено лице, представляващо даден бизнес, си позволете лукса да се облечете удобно. Няма нужда да излизате на следобедна разходка с приятелките си, наконтени с най-тесните си дънки и най-неудобните обувки. На пазара вече има достатъчно вариативни, модерни и екстравагантни спортни продукти, с които ще привлечете погледите, и то докато се чувствате комфортно.

Освен моментното приятно и удовлетворяващо освобождение, ще подпомогнете значително и здравословното състояние на ходилата си, а от там и на цялата опорно-двигателна система.

2. Повишава самочувствието

Спортен екип

Вероятно всяка жена се чувства по-красива, когато сложи сако, което да подчертава талията й, тесен панталон и обувки с висок ток, които да издължават краката й, и отдели поне един час за грим и прическа. Но започнете ли да приветствате естествената си красота, която личи, дори когато сте облечени само в спортен екип, е, тогава вече можете да твърдите, че сте самоуверена жена.

Веднъж свикнете ли да се обличате спортно, вече няма да стоите пред огледалото дълго време, избирайки коя дреха ви стои най-добре. Просто ще сте свикнали да се харесвате и в най-обикновен, ежедневен стил.

3. Разнообразие в гардероба ви

 Спортен екип

Носите ли любимите си дрехи поне 2-3 пъти в седмицата. А не мислите ли, че не е нужно да се повтаряте чак толкова много. Но дори да сменяте всеки ден визията си, стилът си остава сходен.

Най-добрият начин да разнообразите монотонното ежедневие и гардероба си е като смените драстично стила. Спортният екип тук се явява ключов детайл. Разнообразите ли елегантните ботуши и късата рокля с маратонки и клин, ще се почувствате много по-освежени и сами ще започнете да търсите по-чести промени, експериментирайки с визията си и по други начини.

4. Мъжете си падат по спортни мацки

 Спортен екип

Въпреки че дамите се обличат, съобразявайки се с това дали са в менструален цикъл, дали са епилирани, какво бельо са облекли и пр., в крайна сметка и мъжете са един от факторите, към който много жени се стремят.

А момчетата обичат да виждат естествени жени, облечени спортно. Повярвайте, никой мъж няма да се впечатли от скъпото палто, което сте си купили. Напротив, те все повече искат да виждат не напудрени момичета, които са достатъчно уверени и не се притесняват да се обличат спортно.

Автор: Милена Минчева

Снимки и съдействие:

лого

Още по темата:

5.0, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл