Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство 28 години по-късно: Алф се завръща на малкия екран

28 години по-късно: Алф се завръща на малкия екран

28 години по-късно: Алф се завръща на малкия екран - изображение

Алф се завръща на Земята.

Рестартирането на ситкома от 1980 г. вече е част от предстоящите проекти на филмовата компания "Уорнър Брос". От компанията споделиха, че са в начален етап на нов сериал. Все още не се знае името на сценариста, който ще постави началото на новите приключения на Алф. Преди 28 години бе излъчен последния епизод на ситкома "Алф".

Възобновяването на поредицата с участието на любимото ни извънземно от Мелмак, което преобръща живота на семейство от средната класа, ще се фокусира върху връщането на Алф на Земята, с ново семейство и герои.

Според сайта се обсъжда вариант за следния сюжет: След като на финала на 4 сезон, Алф е държан в плен в известната Зона 51, сега той се завръща оттам и наблюдава как се е променил животът за изминалите 28 години.

Ситкомът разказва историята на Алф- извънземно, което се озовава в къщата на обикновеното четиричленно семейство Танер. В продължение на 4 сезона зрителите стават свидетели на главоболията, които извънземното причинява на Уил, Кейт и техните деца Лин и Брайън.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: hollywoodreporter.com; deadline.com

Снимки: consequenceofsound.net

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки