Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих 21-те най-евтини дестинации за лятна ваканция през 2017 г. с чудесно време – част 1

21-те най-евтини дестинации за лятна ваканция през 2017 г. с чудесно време – част 1

21-те най-евтини дестинации за лятна ваканция през 2017 г. с чудесно време – част 1 - изображение

От Филипините до Грузия този списък с най-добрите туристически дестинации за настоящата година ни дава завладяващи идеи за пътуване. Всички тези места са одобрени от ентусиасти. Докато някои от тези държави са извоювали своето място в списъка, поради непредсказуеми валутни курсове (Австралия, например), други като Киргизстан са по-малко посещавани.

Всяко местоположение от този списък си заслужава всеки похарчен долар. Време е да започнете да пътувате!

Северен Виетнам

Пренощуване: 10 - 15 долара

Храна: 0.5 - 2 долара

Повечето туристи посещават Виетнам, но пропускат пътуването си на север от него, където можете да намерите невероятна природа с оризови градини и планини, докъдето погледът ви може да стигне!

Бишкек, Киргизстан

Пренощуване: 15 долара за частна квартира

Храна: от 2 долара

Киргизстан има богата култура, хилядолетна история и е покрита с планини - 93% от площта й. Една от най-недооценените туристически дестинации, която повече хора трябва да посетят тази година.

Лисабон, Португалия

 

Пренощуване: 30 долара

Храна: 30 долара

Лисабон е място с голяма история, както се вижда от многото му музеи, и за да се балансира – внушителен нощен живот. Със значително по-малък удар по портфейла от други европейски градове, Лисабон е първокласна дестинация за туристите.

Сеул, Южна Корея

Пренощуване: 15 долара

Храна: 4-5 долара

Сеул е град с високотехнологична инфраструктура и ниски цени на храните, което го прави добро място за пътуване. Изберете него, ако искате да отидете някъде на изток.

Букурещ, Румъния

Пренощуване: 17-25 долара

Храна: 2-6 долара

Архитектурата от преди столетия все още е запазена в Букурещ. Градът притежава много музеи, гробища и исторически обекти за туристите. Добрата храна в Букурещ е много евтина, така че това е допълнителен плюс!

Кейп Пойнт, Южна Африка

Пренощуване: 35 долара

Храна: 2-15 долара

Ако отидете в Южна Африка, добро място за еднодневно пътуване е Кейп Пойнт. Само за 35 долара можете да се насладите на прекрасна обиколка в и извън Кейп Пойнт. Това е едно от най-южните места в Южна Африка, притежава красиви панорамни гледки и дори пингвини. Какво чакате!?

Крит, Гърция

 

Пренощуване: 27 долара

Храна: 35 долара

Крит е най-големият от гръцките острови. Това е чудесно място за купони с нисък бюджет - сравнително евтини клубове, ресторанти и напитки.

Палаван, Филипини

Пренощуване: 11-30 долара

Храна: 4-10 долара

Палаван притежава някои от най-разнообразните водни площи в красивите лагуни. По-малко дестинация за партита и повече място, където да се разхладите, да плювате с шнорхел и да изследвате пещери. Алтернатива на остров Боракай във Филипините.

Бъркли Хайтс, Австралия

Пренощуване: 76 долара

Храна: 7-8 долара

След като австралийският долар пада, в сравнение с щатския долар, тя се превръща в много по-достъпна дестинация в сравнение с предишните години. Колкото повече хора посещават мястото, толкова по-ниски са цените на хотелите и ресторантите. Бъркли Хайтс, по-специално, е чудесно място, тъй като има плажове, национални паркове и богати разновидности на бира и кафе, за да се поглезите. Слънчево е 300 дни от годината, така че можете да отидете извън сезона и да се насладите дори още повече!

Порто, Португалия

Пренощуване: 30 долара

Храна: 6 долара

С достъпна храна и настаняване, бидейки един от най-старите градове в Европа – датира от 300 г. пр.н.е., Порто е чудесно туристическо място. Църкви и параклиси от 12-ти век се намират в близост до кафенета и хипи барове. Страхотно място за стари и млади.

Още красиви и евтини дестинации вижте ТУК >>>

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноПсихологияСпортАлт. медицина