Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология 2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Тигър

2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Тигър

2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Тигър - изображение

Ако сте родени в периода 31 януари 1938 - 18 февруари 1939, 17 февруари 1950 - 5 февруари 1951, 5 февруари 1962 - 24 януари 1963, 23 януари 1974 - 10 февруари 1975, 9 февруари 1986 - 28 януари 1987, 28 януари 1998 - 15 февруари 1999 и 14 февруари 2010 - 2 февруари 2011 вашият зодиакален знак според Китайския хороскоп е Тигър. Това е третия знак в 12-годишния цикъл на този древен зодиак, чиито фиксирани елемент и енергия са, съответно, дървото и Янг. Вашите щастливи числа за 1, 3 и 4, жълтата лилия и цинерарията са щастливитеви цветя, а сиво, синьо, бяло и оранжево - щастливите ви цветове. Присъщи са ви положителни качества като самоувереност, храброст, приключенски дух, експанзивност, откритост и независимост.

В следващите няколко абзаца ви предлагаме да "сверите" часовника си с астрологичната прогноза за вашия зодиакален знак в периода 19 февруари 2015 - 7 февруари 2016 - Годината на дървената Коза (Овца)

На пръв поглед енергиите на Тигър и Коза не се съчетават добре. Знакът, под който протича 2015 година, е свързан с мирното разбиране за живота, при което крайностите не се толерират и се избягват старателно, докато Тигърът е предразположен към радикален подход и впускане в бурни преживявания и предизвикателства, които биха могли да предизвикат катаклизми. Ето защо на представителите на Тигър им се струва, че в Годината на Козата всичко се случва с твърде малка амплитуда, динамика, интензитет и като цяло е безинтересно.

Тигрите трябва да знаят, че колкото повече се опитват, толкова повече ще постигат, и че за тях Годината на Козата може да се окаже доста конструктивна и позитивна.

Хаосът, който ви преследва от дълго време, най-после ще бъде преодолян и въпреки че не е възможно всичко да е наред в живота, тази година ще поднесе по-малко изненади от предишните. Нужно е да се концентрирате върху завършването на проектите, с които сте се захванали, и да търсите разширяване на вашите творчески хоризонти. Можете да разчитате на хората, които са ви засвидетелствали лоялността си, така че не се колебайте да поискате помощта им тогава, когато изпитвате необходимост от съдействие и услуга.

Вие не сте от хората, които ще злоупотребят с готовността на хората да сътрудничат и да се притичат на помощ, така че малкото хора, към които ще се обърнете за услуга през тази година, не само ще ви подкрепят, но от тях ще можете да почерпите знания, идеи и дори финансови средства, които да инвестирате в начинанията си. Астролозите съветват през тази година да не предприемате твърде рискови инвестиции и да вложите парите си на сигурно място, без да посягате към резервите си за щяло и нещяло.

В семейството и брака ви очакват щастливи месеци с любимите хора и вдъхновяващи романтични изживявания. За необвързаните Тигри годината е добра за започване на нова връзка и не е изключено преди края й да се решите на съдбоносната крачка.

В професионален план също можете да очаквате изключителни възможности за доказване, израстване и пълен контрол над всяка ситуация, изискваща вашата намеса и тактическо мислене. Сега е моментът да си потърсите нова работа, която в по-голяма степен да отговаря на амбициите и възможностите ви.

Физическото и емоционалното здраве на Тигрите е един от най-силните показатели на тази зодия през Годината на Козата. Ще се чувствате по-силни от всякога и нещото, което няма да пречи на щастието и осъществяването на плановете ви, е здравословното ви състояние, стига, разбира се, да се грижите добре за себе си. И ако това не е достатъчно, тази година сте застанали и на пътя на късмета.

Магическата дума за вас през тази година е "концентрацията" – бъдете фокусирани, последователни и постоянни в делата си. Сторите ли го и ако са налице правилните отношение и подход, триумфът ви е гарантиран.

Най-силните месеци за Тигър в Годината на Козата са: март, юни, ноември

За какво трябва да се бори Тигър в Годината на Козата: да бъде сериозен, концентриран и да гради доверие в себе си и в другите

Щастливи числа през 2015: 4,17,23,30,33,41

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиХрани и ястияНовиниЛюбопитноСнимкиЗдравни съветиИсторияОрганизацииВидеоАлтернативна медицинаЛеченияСпортГеографияНаправления в медицинатаДиети