Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология 2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Заек

2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Заек

2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Заек - изображение

Ако сте родени в периода 19 февруари 1939 – 7 февруари 1940, 6 февруари 1951 – 26 януари 1952, 25 януари 1963 – 12 февруари 1964, 11 февруари 1975 – 30 януари 1976, 29 януари 1987 – 16 февруари 1988, 16 февруари 1999 – 4 февруари 2000 и 3 февруари 2011 – 22 януари 2012 вашият зодиакален знак според Китайския хороскоп е Заек. Това е четвъртия знак в 12-годишния цикъл на този древен зодиак, чиито фиксирани елемент и енергия са, съответно, дървото и Ин . Вашите щастливи числа за 3, 4 и 6, фитонията и хостата са щастливите ви цветя, а червеното, розовото, моравото и синьото - щастливите ви цветове. Във виетнамския зодиак вместо Заек, четвъртото животно в зодиака е котка. Представителите на тази зодия са смятани за най-изтънчените и перфектни като поведение от 12-те знака, както и за най-дълголетните. Останалите могат да разчитат на тях за добър съвет и проява на човечност, загриженост, състрадание.

2015-та - годината на козата – най-после ще поднесе на представителите на китайската зодия Заек всички онези позитивни развръзки, събития и щастливи стечения на обстоятелствата, за които са работили така неуморно и без да се поддават на отчаяние през последните години. Затова е много важно да не пропуснете тази възможност да изтече между пръстите ви – оглеждайте се за шансовете и преследвайте целите си – банално, но и вярно е, че нищо не идва даром.

Или почти нищо – всъщност точно в хода на Годината на козата всеки Заек може да се надява на по-малко или по-големи подаръци от съдбата, за чието придобиване не е вложил специални усилия. Подобни явления по правило оказват положително влияние върху психиката и по-специално Заекът ще се почувства мотивиран да извлече максимума от всяка ситуация. Което е и най-добрият съвет, който може да му бъде даден.

И така, след като най-после се чувствате щастливи от само себе си и се радвате на успехи и придобивки от най-различно естество , които без съмнение сте заслужили, можете да отслабите напрежението и инерцията и да се наслаждавате на живота. Още повече, че след като дълги години сте помагали на хората в техните дела и преживявания, добрините, които сте сторили, ще започнат да ви се отплащат. Само не забравяйте, че винаги е препоръчително да внимавате за дребните, но важни детайли.

Що се отнася до романтичния ви живот, специфичните влияния върху вашата зодия не се идеални, но тъй като годината поначало е заредена с положителна енергия за вас, и в този аспект можете да очаквате щастливи събития и тенденции.

И ако всичко това не е достатъчно, 2015 година ще бъде превъзходна и за онези от вас, които се занимават с бизнес – сега е моментът да се заемете с нов проект, тъй като всички обстоятелства ще се стекат по най-добрия възможен начин и инвестициите ви ще се изплатят с печалба. Разбира се, всичко казано минава през условието за правилен подход и мъдрост при взимането на решения. Ако бъдете напълно безразсъдни, насилвайки късмета си, вместо с триумф, бихте могли да свършите с гръмък провал. Здравето не би трябвало да ви създава грижи, но изглежда сте предразположени към инциденти, особено такива, свързани с вода.

В заключение, може да се каже, че Заек е големият победител при раздаването на жребия за Годината на Козата (Овцата), получавайки едновременно с това реалния шанс да направи огромен скок напред – както се полага на един заек. Колкото повече го искате и колкото повече енергия вложите в действията и начинанията си, толкова по-незабравима и изпълнена с прекрасни преживявания година ще имате.

Най-добрите месеци от 2015 година: април, юли, септември, октомври и декември
Към какво трябва да се стремите през 2015 година: повече самоувереност и по-силна психика
Щастливите ви числа през 2015 година са: 19, 22, 28, 35, 42, 47

Още по темата:

1.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиХрани и ястияНовиниЛюбопитноИсторияЗдравни съветиСнимкиАлтернативна медицинаОрганизацииВидеоЛеченияСпортГеографияНаправления в медицинатаДиети