Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология 2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Вол

2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Вол

2015 година в китайския зодиак – Годината на Козата. Годишна прогноза за родените под знака на Вол - изображение

Ако сте родени в периода 11 февруари 1937 - 30 януари 1938, 29 януари 1949 - 16 февруари 1950, 15 февруари 1961 - 4 февруари 1962, 3 февруари 1973 - 22 януари 1974, 20 февруари 1985 - 8 февруари 1986, 7 февруари 1997 - 27 януари 1998 и 26 януари 2009 - 13 февруари 2010 вашият зодиакален знак според Китайския хороскоп е Вол. Това е вторият знак в 12-годишния цикъл на този древен зодиак, чиито фиксирани елемент и енергия са, съответно, земята и Ин. Вашите щастливи числа за 1 и 9, цветът на прасковата и лалето са щастливите ви цветя, а жълто, бяло и зелено - щастливите ви цветове. Присъщи са ви положителни качества като усърдие, честност, отговорност, надеждност, отдаденост и амбициозност.

Научете какви предизвикателства можете да очаквате в периода 19 февруари 2015 - 7 февруари 2016 - в Годината на дървената Коза (Овца)

Тази година ще поднесе редица предизвикателства пред родените в годината на Вола. Това се предопределя от срещуположната позиция на този китайски зодиакален знак – втори поред - спрямо Козата – осми поред. Все пак не е задължително всички представители на Вол да се сблъскат с изпитания и проблеми.

Напълно възможно е след като през цялата година сте се мъчили да завършите нещо започнато, да постигнете определена цел или да решите заплетен казус, в края й усилията ви да бъдат възнаградени щедро. Важното е да не се впускате в непремерени рискове, защото и най-малките грешки могат да ви струват скъпо. Последното се отнася и до финансовото ви благосъстояние – разумни инвестиции означават печалба, рискови такива – почти сигурно загуби.

Ще бъде нужно да се въоръжите с търпение и да не допускате дребните неуспехи и разочарования да ви изваждат от строя. Ако се подадете на слабостта и започнете да се оплаквате или невротизирате от всяко нещо, което не се случва по желания начин, със сигурност ще изгубите почва под краката си и шансовете ви за успех ще намалеят значително.

Хората, родени в годината на Вола, ще имат особено привлекателно излъчване и силно магнетично въздействие над околните в Годината на Козата. На любовния фронт евентуалните проблеми, които биха могли да се проявят, ще са по-скоро изключение, отколкото правило. Бракът и семейството ще бъдат закриляни през 2015 година.

В действителност в Годината на Козата най-правилният подход към решаването на проблемите не е толкова в полагането на усилия, колкото във внимателното и интелигентно обмисляне на казусите и изготвянето на добра стратегия. Родените под знака на Вола само могат да спечелят, ако се постараят да бъдат по-дискретни и опитат да подобрят взаимоотношенията си с другите.

Ако водите природосъобразен начин на живот и се грижите добре както за тялото, така и за психиката си, ще увеличите силите си и ще подобрите значително способността си да превръщате проблемите във възможности.

Хората, родени под знака на Вола, би трябвало да потискат импулсивността си, за да не провокират други хора и институции, избягвайки прекомерното внимание.

Най-силните месеци за Вол в Годината на Козата са: април, август, септември, октомври, ноември и декември

За какво трябва да се бори Вол в Годината на Козата: придобиването на информация и използването й за добри цели

Щастливи числа през 2015: 3,16,24,30,39,44

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиХрани и ястияНовиниЛюбопитноИсторияЗдравни съветиСнимкиАлтернативна медицинаОрганизацииВидеоЛеченияСпортГеографияНаправления в медицинатаДиети