Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 15 знаменитости, за които не знаете, че са били бездомни - част 1

15 знаменитости, за които не знаете, че са били бездомни - част 1

15 знаменитости, за които не знаете, че са били бездомни - част 1 - изображение

Подобни истории не се случват само и единствено по филмите. Някои от най-известните хора на този свят не са се оказали магически по средата на успеха и славата си. Те преспиват по улиците, в колите си или на дивана на приятел по пътя към нашите сърца. Тук са 15 от тези невероятни истории за известни личности, които превръщат нещастието си в големи постижения по-късно в живота.

1. Силвестър Сталоун

Преди "Роки", Силвестър Сталоун е бездомен и продава кучето си за $ 50. Седмица по-късно, след като взима парите от продажбата на сценария, той откупува кучето си обратно за $ 3000.

2. Чарли Чаплин

Още като дете Чарли Чаплин е принуден да изкарва прехраната си по улиците на Лондон. След смъртта на баща му, майка му постъпва в психиатрична клиника, а на Чаплин и брат му се налага да се грижат сами за себе си.

3. Даниел Крейг

Актьорът от Джеймс Бонд отсервира маси и дори спи върху пейки в началото на кариерата си като актьор.

4. Холи Бери

Когато се премества в Ню Йорк, за да стане актриса (на 21-годишна възраст), тя остава без пукната пара, а майка й решава да спре да я финансира. В интервю, Бери разказва: "Това ме научи как да се грижа за себе си и разбрах, че мога да преживея всяка ситуация, дори и ако това означава да отида в приют за малко или да живея според средствата си, които бяха оскъдни. Превърнах се в човек, който знае, че винаги ще намери свой собствен начин."

5. Кармен Електра

В началото на 20-те й години гаджето на Кармен Електра краде всичките й спестявания, което я оставя разорена за месеци.

6. Кари Грант

Изоставен от баща си на 10-годишна възраст и с майка в психиатрична клиника, той прекарва детството си в Саутхемптън, Англия, като работи каквото му попадне по доковете и спи на улицата.

7. Крис Прат

Години преди Крис Прат да се превърна в телевизионна и филмова звезда той остава без дом. Всичко, което той притежава е ван на територията на Хаваи. Прат живее във вана, докато не е избран за ролята му в Cursed част 3, която поставя началото на кариерата му.

Това само показва, че не всяко нещастие е окончателно, нали?

СТАТИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ТУК >>>

Източник: onedio.co

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноРецептиСпорт