Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 13 звезди, които доказаха, че красотата може да е различна – II част

13 звезди, които доказаха, че красотата може да е различна – II част

13 звезди, които доказаха, че красотата може да е различна – II част - изображение

Повечето от нас смятат, че за да си известен, трябва да изглеждаш перфектно. Въпреки това има много холивудски звезди, които опровергават това твърдение.

Венсан Касел

Природата не го е дарила с перфектен външен вид, но злодеите, които той играе, са толкова харизматични, че вие просто не можете да не го харесате. Този французин всъщност е страхотен и образите на лошите момчета са като магнит за дамите.

Хилари Суонк

Тя не се страхува да експериментира с външния си вид и да изпъква сред тълпата. Актрисата се шегува, че най-добрите й роли са онези, в които не е много женствена. Хилъри никога не е мечтала да бъде красавица.

"Бях на 16 и ще ви призная, че по това време приемах тежко факта, че не съм вече момиче и дете, а млада жена. Че трябва да се държа така, че другите да ме харесват, за да постигна успех. Всичко това ме изнервяше."

Хавиер Бардем

Хората често възприемат Хавиер Бардем като силен мъжага заради неглижирания му външен вид и това го разстройва много тъй като той е срамежлив по душа. Каквато и да е истината за него, феновете му твърдят, че той няма слаба роля и, че той не просто играе пред камерата, а живее.

"Когато се видя на корицата на някое списание, осъзнавам, че светът е полудял," споделя Хавиер за външния си вид.

Клоуи Стивънс Севини

Ролята й на Джени в дебютния й филм "Хлапетата" я прави невероятно популярна – и за това не бе виновна красотата й, а нейният характер.

"Аз не съм класическа красавица и смятам, че момичетата не трябва да се стремят да бъдат перфектни."

Тим Рот

Тим е неподражаемо ироничен за външния си вид, казвайки "Аз съм много грозен човек" или "Нека си признаем, аз не съм Брад Пит."

Сара Джесика Паркър

Разбира се Сара знае, че не е красавицата в общоприетия смисъл на думата. Но това не я притеснява и тя е една уверена и успешна жена.

"Опитвам се да се обличам подходящо за възрастта си и съм реалист за начина, по който изглеждам. Ако тези физически неща ме притесняваха, щях да се радвам. Какви невероятни проблеми. Моите притеснения са по-дълбоки. На първо място и преди всичко се притеснявам за децата си и тяхното здраве. За съпругът ми и неговото здраве. Притеснявам се какви професионални възможности ще се появят." 

Към първа част > > >

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноСпорт