Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 13 звезди, които доказаха, че красотата може да е различна – I част

13 звезди, които доказаха, че красотата може да е различна – I част

13 звезди, които доказаха, че красотата може да е различна – I част - изображение

Повечето от нас смятат, че за да си известен, трябва да изглеждаш перфектно. Въпреки това има много холивудски звезди, които опровергават това твърдение.

Тилда Суинтън

"Винаги съм знаела, че не изглеждам добре, но това е голямо предимство. Всичките ми хубави приятели започнаха да търгуват с вида си в някакъв момент. И не говоря за секс. Те винаги си спомняха, че имат светла коса, сини очи, пухкави устни и, че трябва да се държат както това подобава. Това е огромно напрежение, от което аз бях лишена."

Хю Лори

Хю Лори смята, че е далеч от определението за красив мъж и, че актьорите всъщност не трябва да обръщат толкова внимание на външния си вид. Както казва той, докато актьорите се усмихват като коледни лампички, зрителите няма да могат да се наслаят на истинското кино.

Ева Грийн

Ева Грийн не е идеал за красота, но тя успя да спечели любовта на феновете благодарение на странния си външен вид и таланта си.

"В Лос Анджелис се чувствам като грозното патенце, сякаш съм от Венера или нещо такова," казва самата актриса.

Бенедикт Къмбърбач

Той сравнява лицето си с азбука, която се състои единствено от консонанти – твърдо, ъгловато, нервно.

"В началото се страхувах, че ще бъда отхвърлен, но с времето осъзнах, че мястото, на което съм в момента, може да бъде заслужено само с умения. И благодаря на провидението, че ми е дало това предимство, защото започнах да работя упорито и в последствие успехът не закъсня!"

Бьорк

"Не се харесвам, само когато съм изморена. Ако ми покажете две снимки, на една от които съм грозна, а на другата изтощена, ще се притесня само за втората."

Дейниъл Крейг

Трудно е да си представите какво възмущение предизвика изборът на Дейниъл Крейг за ролята на новия Джеймс Бонд. Феновете на поредицата се съмняваха както в таланта му, така и във външния му вид. въпреки това Дейниъл им доказа с невероятната си игра, че заслужава ролята и се превърна в най-високоплатения агент 007 за всички времена.

Кейт Бланшет

Най-красивата елфка в света била тормозена в училище от своите съученици, които я наричали "дългуч" и "жаба" заради голямата си уста. Тя самата изобщо не харесвала очите и ушите си.

"С годините спрях да мисля прекалено за себе си и външния си вид. Остаряването е естествена и очарователна част от нашето развитие."

Към втора част > > >

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноСпорт