Начало Лайфстайл Интимно 18+ 12 порно клишета, които е много малко вероятно да се случат в реалния живот

12 порно клишета, които е много малко вероятно да се случат в реалния живот

12 порно клишета, които е много малко вероятно да се случат в реалния живот - изображение

Ако реалния свят наподобяваше порно филмите, то наследственото право би било кошмар, а полово предаваните болести щяха да са развили интелигентност... с една дума, всичко щеше да е много по-объркано във всеки смисъл. Ето защо събрахме 12 порно клишета за вас. Насладете се, без да мислите твърде много.

1. Водопроводчикът винаги е най-готиният топ модел на Вселената. И винаги е тичал по пътя, така че разбира се, е малко потен.

2. Гостите винаги са добре дошли на двойния диван. Креслото не е достатъчно удобно.

3. Когато темата на разговор е световната икономика или фондовия пазар, някой разлива кафе по цялата риза на някой от участниците. И той трябва да смени тази риза веднага, така че петното да не изсъхне. И да, стоенето гол до кръста на необичайно място винаги променя темата разговор.

4. Винаги, когато жена се наслаждава на личното си време и готви само за себе си, някакъв мъж идва от нищото и стои пред вратата с неподходящи очаквания.

5. Немският език е най-секси езика на земята. Точно, когато смятате, че тези двама души спорят здраво и всеки момент ще се ударят един друг в лицето, те всъщност флиртуват.

6. Нокти като тези са признак на добро здраве. Тези жени са на строга протеинова диета, нали знаете.

7. Ако има 3-ма души в стая, техните интереси никога не са конфликтни. Те са винаги дупе и гащи. Те се обичат. Може би прекалено много понякога.

8. Жените винаги имат градинар наоколо и винаги периодично проверяват дали тези момчета са OK.

9. Жените винаги носят най-удобните си обувки у дома. Здравите крака винаги са важни.

10. Те никога нямат проблеми с тайминга. Ако има повече от един участник в дадено събитие, те винаги идват по едно и също време. Защото това е начинът, по-който отговорните пораснали възрастни го направят. Те идват заедно и единствено заедно.

11. Най-важното нещо, при покупката на къща е дали тя разполага с басейн в задния двор. Не е за плуване, очевидно. Той просто изглежда добре.

12. Те никога не носят обикновено бельо. На този свят бельото винаги е Виктория сикрет...

Сещате ли се за още?

Източник: onedio.co

Главна снимка: thoughtcatalog.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЛюбопитноСнимкиАнкети