Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 12 истории, които принцеса Даяна разказва в своите интимни видеозаписи - част 2

12 истории, които принцеса Даяна разказва в своите интимни видеозаписи - част 2

12 истории, които принцеса Даяна разказва в своите интимни видеозаписи - част 2 - изображение

Булимията

Даяна

Заради изолацията от страна на кралското семейство Даяна развива булимия.
Седмица след годежа се появява и булимията. Тя си спомня: „Чарлс сложи ръка на кръста ми и заяви: Тук сме малко пухкави, а? Така започна всичко. Нещо в мен се преобърна. Когато повърнах за първи път смятах, че така ще облекча напрежението, но не стана. Когато ми вземаха мерки за сватбената рокля, талията ми бе 74 см, а в деня на сватбата бе 58 см.“

Мислех да стана алкохоличка, но щеше да бъде прекалено очевидно. Ако бях станала анорексичка, щеше да бъде още по-очевидно. Затова избрах да стана булимичка- да наранявам себе си вместо всички вас.“
"Всички знаеха за булимията ми и смятаха, че това е последица от проблемите, които имах с Чарлз. Бях отхвърлена от кралското семейство. Те не ме смятаха за достатъчно добра да бъда част от тяхното семейство“, споделя тя.

Аферата на принц Чарлз и Камила

Когато Даяна разбира за интимните отношения между Чарлз и Камила тя поставя директно въпроса на нейния съпруг. Отговорът, който тя получава е следният: „Отказвам да бъда единственият принц на Уелс, който никога не е имал любовница“.

Любовната авантюра на Даяна с охранителя Бари Манаки

Дияна

Диана споделя, че на 24 години се влюбва силно в човек, който е работил за кралското семейство, но е бил уволнен и убиват. „Исках да зарежа всичко и да избягам с него", споделя тя. Макар и да не споменава неговото име, източници смятат, че става въпрос за охранителя Бари Манаки. Той загива при катастрофа през 1987г. три седмици след като е уволнен от кралското семейство заради подозрения, че има връзка с Даяна.

Разводът

Даяна и Чарлз

За разпадането на брака си с принц Чарлс тя заявява: "Ако мога да напиша собствения си сценарий, ще накарам съпруга си да си отиде с жена си ( Камила) и никога да не се връща“.

Връзката на Даяна с Доди ал Файед

Диана

След като разводът и с Чарлз е факт, Даяна има връзка с филмовия продуцент Доди ал Файед. Свещеникът Фрак Гели твърди, че Даяна се свързва с него. "Английската принцеса ми зададе въпроса дали е е възможно двама души от различни религии да сключат брак. Казах й, че може.", разкрива той.
Даяна се свързва със свещеника малко преди катастрофата и му заявява, че иска да се срещнат, след като се завърне от почивката си с Файед. Това така и не се случва, защото двамата загиват в катастрофа, в която и до днес се разследват причините за нея. Някои източници твърдят, че влюбените са убити по заповед на кралицата, понеже тя никога не би приела майката на Хари и Уилям да бъде съпруга на мъж с друга религия.

Маска пред хората

Даяна

Зад вратите на двореца е имало много скандали, неуредици и проблеми, но пред обществото двамата с Чарлс са били перфектната двойка. Даяна разкрива, че никога не й е било удобно в колата на Чарлз. „Чувствах несигурност“, казва тя.

Бунтовник с кауза

Даяна

"Бях бунтовник. Никога не съм спазвала общоприетите норми. Затова и не ме харесваха. Не спазвах протокола. Целта ми беше да бъда близо до хората. Исках да им помагам, да се забавлявам с тях и да бъда една от тях“, заключва тя.

Даяна

На 31 август се навършват 20 години от смъртта на принцеса Даяна.

Вижте първата част ТУК

източник: independent.co.uk; thesun.co.uk; telegraph.co.uk

снимки: abc.net.au; people.com; dailytelegraph.com.au; bbc.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки