Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 12 истории, които принцеса Даяна разказва в своите интимни видеозаписи - част 1

12 истории, които принцеса Даяна разказва в своите интимни видеозаписи - част 1

12 истории, които принцеса Даяна разказва в своите интимни видеозаписи - част 1 - изображение

Нов документален филм за принцеса Даяна, в който са използвани видеозаписи с нейни коментари потресе Обединеното кралство. В него принцесата на Уелс разкрива подробности от личния си живот и борбата, която тя води с кралското семейство и с булимията. В касетите тя разказва още за славата и последиците от нея, както и за нещастния си брак с принц Чарлз.

Записите са направени от Питър Сетълнин (личния й вокален педагог) по време на уроци, за подобряване на публичната реч на принцесата през 1992-1993г.

Те са открити още през 2001 г. при обиск в дома на бивш служител на кралското семейство. Дълго време братът на Даяна, води дело, за да попречи да се пуснат записите,но безуспешно. Още преди да излезе филмът, се появиха мнения, че той нарушава неприкосновеността на личния живот и Уилям и Хари ще се почувствам много зле, когато го гледат.

Пускането на откровенията на английската принцеса в медийното пространство предизвиква небивал интерес, но доведе и до множество протести на територията на Обединеното кралство.

Даяна

Хората споделят, че с изтичането на подобна информация се представя негативната страна на монархията, както й се разкрива ненавистта , която принцесата е изпитвала към кралското семейство.

Кога Даяна е била щастлива?

жени

Най-щастлива Даяна е била, когато живее с трите си най-добри приятелки в Челси, Лондон. „Това бе най-хубавото време от живота ми“, споделя тя.

Първата среща между бъдещата принцеса и принц Чарлз

Даяна и Чарлз

Даяна споделя, че не се е впечатлила от първата среща с бъдещия й съпруг. Ситуацията се променя, след игра на поло в Съсекс, когато тя е на 18 години. Тогава принцът ясно демонстрира, че изпитва влечение към нея и започва да я целува. Тя светкавично си помислила „Не се прави така“. Чарлз е настоятелен и продължава да я преследва „като кученце“.

Как принц Чарлс ухажва бъдещата принцеса?

Даяна и Чарлз


Даяна описва поведението на Чарлз, спрямо нея за „странно“. Тя казва: "Звънеше ми всеки ден в продължение на седмица, а след това в продължение на 3 дни не ми се обаждаше. И аз и съквартирантките ми се вълнувахме всеки път, когато той се обаждаше."

Кралската сватба

принцеса Даяна

 Само 13 пъти са се срещали Даяна и Чарлз, преди да сключат брак.

"Бях на мнение, че когато се жениш за някого, значи го обичаш", споделя английската принцеса. В интервю (направено след обявяването на годежа), журналист им задава въпроса дали се обичат. Даяна отговаря с „ДА“, а Чарлс допълва “ Каквото и да значи да си влюбен“. Тя остава шокирана от неговия отговор.

Сексът с Чарлз

Даяна и Чарлз

Изглежда не само странен е бил в ухажването Чарлз, но и в секса. Тя разкрива, че двамата са правили секс по график - веднъж на всеки три седмици. Когато се ражда принц Хари, приключва и техният сексуален живот.

Вижте втората част ТУК

източник: independent.co.uk; thesun.co.uk; telegraph.co.uk

снимки: abc.net.au; people.com; dailytelegraph.com.au; bbc.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки